Erfaren sysadmin med erfarenhet av MDM-system

Centric Professionals AB · Linköping

·

Ansök senast 23 jan. (3 dagar kvar)

Vi söker nu efter en systemadministratör till ett långt uppdrag hos en av våra kunder i Norrköping.

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer stötta verksamheten inom IT-arbetsplatsområdet och ditt primära ansvar blir att sköta flera viktiga och kritiska bitar inom klienthantering och att vara behjälplig i tekniska frågor.

Din profil
Du har gedigen erfarenhet av klienthantering med Microsoft Windows av olika versioner och med hantering av image och drivrutiner i stora organisationer. Du trivs i en stor miljö och är driven och professionell i ditt arbete och agerande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift och förvaltning av servrar och system för att kunna bidra till vidareutveckling och att säkerställa en stabil miljö.

Krav
 • Flerårig erfarenhet som tekniker inom IT-arbetsplatsområdet och i 3e linjen
 • Kunskap inom hårdvara såsom PC inkl. bärbart, telefoner/plattor och skrivare
 • Kunskap inom IT-ärendehantering
 • Kunskap kring MDM-system
 • Kunskap om servrar och nätverk
 • God kunskap om Active Directory
 • Mycket goda kunskaper om mjukvara (Microsofts Operativsystem)
Meriterande
 • Erfarenhet av SCCM (System Center Configuration Manager)
 • Erfarenhet av att jobba med GPO (Group Policys)
Du är ansvarstagande och sätter upp egna mål och har inga problem med att föregå med gott exempel och även kunna ta ansvar för mindre grupper vid behov.

Personliga egenskaper
 • Engagerad, strukturerad och resultatorienterad
 • Hjälpsam, serviceinriktad och delar med dig av din kunskap
 • Social och förstår värdet av ett bra samarbete
 • Stresstålig och är bra på att hålla många bollar i luften
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tillsättning av rollen sker snarast, så intervjuer hålls löpande.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller kim.dalhammer@centric.eu.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Professionals AB

Placering

Linköping