Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren snickare sökes

Finnholms Byggservice AB · Lerum · Ansök senast 10 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst? Är du en självgående behörig snickare med flera års erfarenhet? Då vill vi gärna ha med dig i vårt team på Finnholms Byggservice AB!

I tjänsten som snickare arbetar du med varierande projekt för såväl privatpersoner som företag. Vi utgår från Gråbo/Lerum men har en hel del jobb i Göteborg samt kranskommuner. Arbetsuppgifterna omfattar allt från sedvanligt snickeriarbete, nybyggnation, takarbete, fönsterbyten mm.

Du blir anställd av en arbetsgivare som värnar om sina medarbetare och som ger mycket frihet under ansvar. Vi är ett litet företag som idag består av 5 snickare och 1 målare. Då hög kvalité och nöjda kunder är vårt motto har vi mer att göra än vi mäktar med, och skulle därför behöva ytterligare en snickare. Vi erbjuder jobb-bil varpå B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens och kundens bästa.

Vi söker dig som:

  • Har flera års yrkeserfarenhet som snickare och kan arbeta självständigt.
  • Har en hög yrkesstolthet och drivs av att leverera en hög kvalité.
  • Har yrkesbevis.
  • Har B-körkort
  • Talar flytande svenska

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Finnholms Byggservice AB

Placering

Lerum

Kontaktperson

Finnholms Byggservice AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons