Erfaren skaderäknare

KINDWALLS;SERVICE/GLAS/PLÅT/LACKVERKSTAD/ BARKARBY · Järfälla

·

Ansök senast 23 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Varumärket Kindwalls etablerades redan 1932. Sedan augusti 2012 äger Daniel Öhrstedt tillsammans Magdalena Öhrstedt företaget. I dagsläget finns två fullserviceverkstäder både norr och söder om Stockholm City.

Vi är i dagsläget auktoriserade för Ford, Peugeot, Mazda, Honda samt utvalt Saab parts center.


Kindwalls omsätter ca 59 miljoner kronor och 43 st skickliga medarbetare möter omkring 5.500 st kunder varje år.


-”Kindwalls kunder skall mötas av en engagerad och nyfiken personal, och vårt mål är att varje besökare på våra verkstäder skall lämna oss som en nöjd kund” säger Magdalena.


-”Kindwalls skall vara den seriösa och attraktiva samarbetspartnern till bla.försäkringsbolag och de 3 märken vi är auktoriserade för. Vi skall vara ett företag marknaden talar gott om” säger Daniel.

Som person är du positiv och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har känsla för service och kvalitet och siktet inställt på långsiktiga och goda relationer till våra kunder. Du har gott omdöme, prioriteringsförmåga och en positiv kommunikationsstil.

För att lyckas i rollen som skaderäknare bör du ha fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning Karosseri/Lack eller motsvarande. Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet av arbete med bilskador. Du är van vid kundkontakter, har hög servicenivå samt god administrativ förmåga och datorvana. B-körkort är ett krav. Som skaderäknare blir du vårt ansikte utåt gentemot kunderna, du skapar och bibehåller goda relationer till försäkringsbolag och ansvarar för kalkyler och skadeberäkning. Du kommer att arbeta med skadebesiktning av bilplåtskador och utföra skadeberäkningar i Cabas och då ingår även planering och prissättning. I dina arbetsuppgifter ingår också att sälja verkstadstjänster, skapa arbetsorder i samarbete med bildelsavdelning och försäkringsbolag samt ge professionell kundrådgivning. Arbetet innehåller också en hel del logistik och att underhålla arbetsrutiner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KINDWALLS;SERVICE/GLAS/PLÅT/LACKVERKSTAD/ BARKARBY

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Kindwalls Sverige AB

Ansök via mejl