Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren självgående snickare CWP AB

Erfaren självgående snickare CWP AB

Connecting Work People in Sweden Group AB · Ronneby · Ansök senast 13 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Om oss

Vi som arbetar här har lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Vi erbjuder professionella, kundanpassade tjänster till våra kunder och en spännande och utvecklande arbetsmiljö med mycket hjärta till alla våra konsulter. Connecting Work People bemannar både tillfälliga och långvariga uppdrag och vi tycker det är viktigt att ha långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag, och de vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter varje gång. Som anställd på CWP kan du känna dig trygg. Samtliga tjänster omfattas av avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro mm.

www.cwp.one


Om dig

Vi vill att du har erfarenhet som snickare. Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. Vi ser helst att du har yrkesbevis, det kan även räcka om du har mycket god erfarenhet dokumenterat. Du värderar säkerhet, noggrannhet och arbetsglädje. Med rätt vilja och inställning får du möjligheten att utvecklas och påverka ditt dagliga arbete då vi värderar personlig initiativförmåga och eget driv.


Dina arbetsuppgifter

Som snickare kommer du att jobba med ombyggnader, grundläggande snickeri mm. Du kommer att jobba ute hos kund och även på stora byggarbetsplatser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Connecting Work People in Sweden Group AB

Placering

Ronneby

Kontaktperson

Connecting Work People in Sweden Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons