Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren serviceingenjör till Schneider Electric i Örebro

Erfaren serviceingenjör till Schneider Electric i Örebro

Schneider Electric · Örebro · Ansök senast 27 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom fastighetsautomation och vill du ha möjlighet att påverka, utveckla och förändra i ditt arbete? Söker du en stimulerande och självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric i Örebro, som befinner sig i en spännande tillväxtfas, en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som serviceingenjör kommer du att tillhöra ett team och arbeta brett med både serviceuppdrag och projekt. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos befintliga och nya kunder och kontoret. Geografiskt finns kunderna i Örebro med omnejd. Du kommer att tillhöra Örebro-kontoret och i teamet ingår även kollegor på kontoren i Karlstad och Eskilstuna.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;

  • Konstruktion, programmering och driftsättning av Schneider Electrics produkter inom fastighetsautomation
  • Systemintegration mellan olika protokoll till överordnat system
  • Felsökning och service av HVAC-system
  • Utveckling av kundsamarbeten och merförsäljning

Kvalifikationer och erfarenheter 
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom fastighetsautomation och -teknik, goda programmeringskunskaper och som kan axla rollen från start. Teknisk utbildning inom el, automation, IT, programmering eller liknande är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en serviceorganisation och att du är van vid och trivs med att möta kunder, ge service och utveckla samarbeten. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, engagerad och nyfiken och motiveras av problemlösning och av att utvecklas i det du gör. Du är öppen för förändringar och vill gärna vara med och påverka. Du är lyhörd och förtroendeingivande och har förmågan att fånga upp affärer och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden. Du följer riktlinjerna för arbetsmiljö och hälsa och arbetar strukturerat och systematiskt, är van vid att fatta egna beslut och ta ansvar, och kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Som person är du även social och positiv och du har ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig
På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Du kommer att få en gedigen introduktion och ingå i ett onboardingprogram i samarbete med JKS för att säkerställa att du får en bra start i ditt nya jobb.

Ansök
I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer 0709-68 30 19.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Schneider Electric

Placering

Örebro

Kontaktperson

JKS Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons