Jobbsafari är en del avschibsted logo

SecOps sökes till Svensk Exportkredit i Stockholm

SecOps sökes till Svensk Exportkredit i Stockholm

2Complete Group · Stockholm · Ansök senast 27 sep. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifter

SecOps-teamet på Svensk Exportkredit, SEK, består idag av tre dedikerade personer som alla har sina specialiteter. Givetvis sker intern kompetensöverföring för att gruppen och företaget inte ska vara sårbara. SEK är ett statligt bolag som på grund av sin verksamhet lyder under många olika regelverk. SecOps har således ett jätteviktigt arbete både proaktivt och reaktivt mot många delar i och utanför organisationen.

Som en del av gruppen kommer du att arbeta med:
  • Sårbarhetsskanningar
  • Incidenthantering
  • Härdning av Servrar och Klienter
  • Applikationssäkerhet
  • Övervakning i SIEM
  • Certifikatshantering
  • Mobile Device Management & Security
SEK sitter i ljusa fina lokaler mitt i centrala Stockholm. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av SEK.

Din profil

SEK söker en erfaren tekniker inom säkerhet. Du har gedigen arbetslivserfarenhet inom relevant område samt utbildning inom både generell IT och mer specifikt säkerhet. På vilket sätt du skaffat dig denna erfarenhet, eller vilken kombination av kurser och utbildningar du har, är mindre viktigt. Anser du dig kvalificerad, tittar vi mer än gärna på din bakgrund. Du behöver stor vana av att arbeta med Microsoft som huvudsaklig plattform och då IT-säkerhet i Azure. Du har arbetat med SIEM-verktyg som SPLUNK och Azure Sentinel samt känner dig bekväm med PKI-hantering, logganalys och att arbeta med säkerhet i utvecklingsmiljöer.

Förutom dina tekniska färdigheter är du en person som tycker om att driva och utveckla säkerheten som en helhet. IT är en stor del i att stödja SEKs verksamhet och du kommer således att behöva arbeta med personer som själva inte är tekniskt bevandrade. Detta kräver en kommunikativ förmåga och en förståelse för andras behov. I grunden kom du in på IT på grund av ett tekniskt intresse som fortfarande lever kvar i allra högsta grad. Du håller dig uppdaterad med vad som händer i världen inom teknisk utveckling och förstår hur detta kan påverka och hjälpa er i ert arbete. SEK bedriver en internationell verksamhet och du behöver då kunna hantera svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Är det dig vi letar efter? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete Group

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen