Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren Revisionsmedarbetare till EY i Karlstad

Erfaren Revisionsmedarbetare till EY i Karlstad

Ernst & Young · Karlstad · Ansök senast 15 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Erfaren Revisionsmedarbetare till EY i Karlstad

EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. I din tjänst som senior revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa granskningsåtgärder över ett brett spektrum av branscher och ansvarsområden. Placering i Karlstad.


Möjligheten

Din primära uppgift är att förmedla revisionstjänster till våra kunder. Du kommer att utgöra en viktig kontakt när det kommer till att lösa komplexa frågor. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med kunskap som kommer att påverka individer och företag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att leda fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete. Du kommer slutföra revisionsprocesser och rapportera högriskområden, engagera kunder och ge sakkunniga råd. Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor för att bredda våra affärsrelationer där möjligheterna finns.


För att lyckas behöver du

Som person är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Affärsmannaskap, initiativförmåga och handlingskraft är egenskaper som vi värdesätter.


Kvalifikationer för tjänsten

  • En master- eller kandidatexamen inom redovisning
  • Auktorisering är meriterande men inget krav
  • Erfarenhet av att leda planering, genomförande och revisionsrapportering samt finansiell rapportering
  • Flexibilitet att anpassa sig i en snabbt föränderlig miljö
  • Körkort och tillgång till bil


Vi ser också gärna att du

  • Jobbat i branschen minst 3-4 år


Vad vi söker

Du kan förvänta dig mycket variation i denna roll, så du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande relationer och processer. Om du redo att ta över en del av våra kunders mest komplexa frågor så är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig

Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.

  • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
  • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
  • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
  • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 15 augusti 2021 men vi tar in på intervju löpande. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ange vilket kontor du är intresserad av. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Emma Wärme på emma.warme@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ernst & Young

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Ernst & Young AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons