Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren Redovisningskonsult till EY i Uddevalla

Erfaren Redovisningskonsult till EY i Uddevalla

Ernst & Young · Uddevalla · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara del av EYs specialistteam inom redovisning? Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor.


Möjligheten

Du kommer att arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med redovisningskonsultationer och ha ett helhetsansvar för kunden. Arbetet omfattar löpande redovisning, upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt att stödja våra kunder i kvalificerade redovisningsfrågor. Arbetet omfattar även analys, uppföljning och rapportering.


För att lyckas behöver du

Behöver du ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv. Du ska ha god analytisk förmåga och uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande.


Kvalifikationer för tjänsten

  • Minst 3 års erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete samt kvalificerade ekonomitjänster.
  • Bred redovisningskompetens och har ett stort affärsintresse.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.

Vi ser också gärna att du

  • Arbetar som auktoriserad redovisningskonsult idag alternativt har erfarenhet från shared service center/ekonomiavdelning eller innehar en revisionsbakgrund

Vad vi söker

Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig

Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.

  • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
  • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
  • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
  • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ernst & Young

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

Ernst & Young AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons