Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren redovisningskonsult sökes till Ludvig & Co i Vara

Erfaren redovisningskonsult sökes till Ludvig & Co i Vara

Ludvig & Co · Vara · Ansök senast 9 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagare. Grundat av Ludvig Nanneson 1918 har vi i över 100 år hjälpt våra kunder.

Vill du vara med och göra skillnad? Som redovisningskonsult på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Nu söker Ludvig & Co en erfaren redovisningskonsult till sitt kontor i Vara.

Om tjänsten

I din roll som redovisningskonsult arbetar du med ett tydligt uppdrags - och kundansvar inom skatt och ekonomi gentemot små och medelstora kunder inom ett flertal olika branscher. Du ansvarar för löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning. Vidare bidrar du också med kompetens till andras kunduppdrag samt arbetar för en ökad merförsäljning genom proaktiv dialog med kunder. Genom att driva nya digitala lösningar mot kund tror vi också att du vill vara med och bidra till framtidens rådgivning.

För att lyckas behöver du

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat ett flertal år i branschen och känner dig trygg i rollen som redovisningskonsult samt att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna från högskola eller universitet. Då tjänsten innebär kundansvar ser vi att du som person är trygg, social och tycker om att arbeta med människor och relationsskapande. Vi tror att du som söker har en lokal förankring och har du dessutom lantbrukserfarenhet ser vi det som meriterande.

Att vara lösningsfokuserad, analytisk och affärsmässig i alla led tror vi också är en förutsättning för att passa i rollen.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ludvig & Co

Placering

Vara

Dela jobbannonsen

Anmäl annons