Erfaren redovisningsekonom sökes till HANZA i Årjäng

Hanza Shared Service Center AB · Årjäng

·

Ansök senast 16 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår koncern är uppbyggd i geografiska kluster med ett antal bolag som ingår i respektive kluster. Från vårt kontor i Årjäng sköts de svenska bolagens redovisning och löneadministration, och i rollen som redovisningsekonom kommer du själv ansvara för flera av bolagen i det svenska klustret. Du kommer även ha ett tätt samarbete med kollegor som hanterar andra bolag inom klustret.

Vem är du?

Vi söker en självständig lagspelare med starkt driv som kan genomföra bokslut, koncernavstämningar, ta fram ekonomiska underlag samt göra utredningar och analyser.

Du är utbildad civilekonom eller har motsvarande erfarenhet.

Dagarna ser väldigt olika ut och det är därför viktigt att du är flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt. Som person är du detaljrik med förmåga att arbeta mot deadlines. Du har hög servicenivå och är tillmötesgående och stöttande mot kollegor samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt, där du tar tag i problem och ser till att slutföra dina uppgifter.

Utöver det har du goda kunskaper i engelska i både tal och skrift då detta är vårt koncernspråk.

Vi använder affärssystemet Monitor, koncernavstämningar görs i Ocra och i övrigt görs många analyser i Excel.

Då vi önskar ett långvarigt samarbete är det positivt om du bor i närområdet. Alternativt bor du inom ett pendlingsavstånd som är hållbart på sikt.

Ansökan

Din ansökan skickar du till recruitment-sweden@hanza.com senast den 10 december 2020. Löpande intervjuer och intag sker, så vänta inte med din ansökan!

När du skickar ditt CV godkänner du därmed att dina personuppgifter får hanteras för denna tjänst.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om du vill ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunilla Torstensson, platschef, på tel.nr 073-270 61 46.

Vi hoppas att just du är den vi söker och ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hanza Shared Service Center AB

Placering

Årjäng

Kontaktperson

Hanza Shared Service Center AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan