Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren Projektör Tekla Structures

AFRY AB · Malmö · Ansök senast 19 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Vårt affärsområde Buildings är med över 1100 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Tillsammans skapar vi hållbara, byggnadsrelaterade, teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Med utgångspunkt i våra kvalitativa erbjudanden och produkter tillsammans med fokus på tillväxt, hållbarhet och digitalisering, ser vi många möjligheter och ljust på framtiden.


Jobbeskrivning

Vi söker en kollega till vårt härliga team i Malmö som vill vara med och skapa, utveckla och driva morgondagens 3D projektering inom prefabricerad betong och stål med hjälp av Tekla Structures som huvudverktyg!

AFRY Byggnadskonstruktion SYD har de senaste åren projekterat ett flertal skolor, anläggningar, kulturcenter och flerbostadshus i olika storlekar. AFRY ser stor potential inom den prefabricerade världen och vi utvecklar oss ständigt för att ligga i framkant och kunna leverera de smidigaste och effektivaste handlingarna till våra kunder.

I rollen som handläggande Tekla projektör arbetar man utvecklingsorienterat och sammansvetsat med beställare, arkitekter, andra konstruktörer, installatörer m.fl. för att stödja projekteringsarbetet och skapa förutsättningar för effektiva arbetsmetoder.

Arbetet handlar om att handlägga och driva egna prefabricerade projekt samt beräkningsåtagande med stomstabiliseringsansvar för ett helhetsåtagande till kunden. I vårt gäng har vi samlat olika typer av kompetenser för att säkerställa att vi kan jobba med allt från allmän konstruktion inom trä, betong och stål i alla former och storlekar men också kunna jobba nära kunderna och komma ut i verkligheten och lösa utredningsfrågor och om- och tillbyggnadsmöjligheter.

På AFRY ingår Byggnadskonstruktion i affärsområdet Buildings där vi samarbetar med VVS, Vent, EL, fastighetsautomation, projektledning, BIM-samordning med flera. Utöver affärsområdet samarbetar vi med bland annat arkitekter, samhällsbyggare, process Industry och trafikingenjörer. Du kommer därför att få möjligheten att samarbete med ett brett spektrum inom konsultverksamheten hos oss.


Kravspecifikation

Vi söker dig som gillar att jobba i team, som är utåtriktad, har en stark drivkraft och är ambitiös samt drivs av att dela med dig.

Vi tror du jobbat minst fyra år i branschen och har axlat eller är redo att axla en handläggande Prefab projektörs roll. Du är Högskoleingenjör/Civilingenjör med byggnadskonstruktionsinriktning, en likvärdig yrkesutbildning eller någon som har ett stort datorintresse och arbetat med Tekla Prefab betong projektering ett antal år. Meriterande är om du har ett stort intresse för Tekla Structures som verktyg och jobbat med flerbostadshus, anläggningar samt andra typer av konstruktioner i prefabricerad betong och stål med hjälp av 3D verktyget Tekla Structures. Användningsområdena med Tekla Structures är oändliga och vi vill gärna träffa dig som ser dessa potentialer tillsammans med oss. Du behärskar svenska och engelska, i såväl tal som skrift.


Ytterligare information

Sista ansökningsdag är den 31 oktober.

Hör gärna av dig om du har några frågor så berättar vi mer om tjänsten.

Frågor kan ställas till Attila Horvath, sektionschef Byggkonstruktion på +46 72 202 89 74 eller via mail på attila.horvath@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons