Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven arbetsledare/projektledare

Skandinaviska Områdesskydd AB · Haninge · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Vi har kontor i Stockholm, Norrtälje och Göteborg, och utför montage i hela Sverige. Hos oss är det högt i tak och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling. Nu behöver söker vi en driven och säker arbetsledare/projektledare till vårt team i Haninge.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som projektledare planerar och administrerar du projekt på försäljningsavdelningens begäran. Du säkerställer material, planerar leveranser och ansvarar för att rätt kompetens finns på rätt plats så att vi uppfyller de krav som ställs. Det är också du som företräder företaget på arbetsplatsen och som samordnar och styr arbetet så att produktionen blir så effektiv som möjligt. Det är ditt ansvar att se till att instruktionerna på montageplatsen är tillräckliga, att arbetstider hålls och att personalen på plats följer ordnings- och skyddsreglerna.

Dina projekt innefattar alla typer av områdesskydd, såsom bullerskydd, glasräcken, palissader och helhetslösningar med stängsel, grindar och automatik för industri och företag. Projekten omsätter från 10 000 kr och upp mot flera miljoner och du har ett tydligt resultatansvar. Du har genom hela projekten tät kontakt med både kunder, leverantörer och montörer – såväl våra egna som underentreprenörer.

Kravbild

Detta är ett utmanande jobb och för att lyckas i dina projekt behöver du vara strukturerad, socialt kompetent och bra på att planera, rapportera och följa upp. Eftersom du möter både kunder, medarbetare och underentreprenörer dagligen är det viktigt att du har en hög servicekänsla och har lätt för att möta nya människor och forma positiva relationer. Du måste tala flytande svenska och engelska för att klara den kommunikation som krävs, och kan du även polska är det bra! Du behöver kunna förklara, instruera och leda montörerna på ett tydligt och engagerat sätt, sätta mål på kort och lång sikt och följa upp dem både vad gäller ekonomi och kvalitet.

Vi tror att du finns i bygg- och anläggningsbranschen sedan några år tillbaka, har erfarenhet av praktiskt arbete – gärna i stängselbranschen – och insikt i arbetsledarens och projektledarens roll för ett lyckat projekt. Vi ser gärna att du har kunskaper inom entreprenörsjuridik och olika leveransformer, men det viktigaste är att du är strukturerad, lösningsinriktad, sugen på att utvecklas och uppskattar att ta stort personligt ansvar.

Vi har ett ständigt pågående förbättringsarbete inom organisationen och du förväntas delta aktivt i att skriva, utveckla och förankra processer och rutiner för hela produktionsenheten.

Är du den vi söker?

Om du letar efter en arbetsgivare där tillväxten är hög och där du kan vara med och göra skillnad så är vi kanske den du söker. Vi behöver din hjälp så snart som möjligt så skynda dig att ansöka! Sök tjänsten senast 21-05-31. Vi tillämpar löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan, som du märker med "Arbetsledare", till jobb@skandinaviska.nu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skandinaviska Områdesskydd AB

Placering

Haninge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons