Erfaren processoperatör med truckkort sökes

Palm & Partners · Laholm

·

Ansök senast 15 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.
Och visst är det viktigt med en trygg anställning? Med våra tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter duktiga och ansvarstagande industrimedarbetare till vår kund inom processindustrin. Arbetet innebär framförallt bearbetning av material i styrda maskiner, kvalitetskontroll, processövervakning, materialhantering. Arbetet kräver att du har ordningssinne, är noggrann och trivs i en miljö som kräver engagemang och fokus från dig.

Utbildning
Gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning.
Körkort B.
Truckkort.

Erfarenhet
För att lyckas komma in i arbetsuppgifterna på ett tillfredställande sätt tror vi att du har tidigare vana av industriarbete, gärna inom processindustrin men tyngdpunkten är - rätt person för jobbet! Positiv inställning och intresse är en förutsättning. Du bör även ha ett visst handlag för att jobba praktiskt samt ha vana av att hantera verktyg och maskiner.

Personliga kvalifikationer
Du är en person som tycker om att arbeta med problemlösning och kan se det enkla, i det svåra. Du är positiv och gillar utmaningar. Du är drivande, noggrann och kan ta ansvar för eget resultat. Du har lätt för att samarbeta och sätta dig in i nya sammanhang och uppgifter. Det är också av största vikt att du trivs med ett fysiskt arbete som till viss del kan innefatta en del tyngre moment.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten är en visstidsanställning med start enligt överenskommelse.
Lön enligt avtal.

Ansökan
Vi intervjuar och tillsätter tjänsterna löpande, så vänta inte med din ansökning!
Tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
22 juni.

Uppdragslängd
21 augusti med möjlighet till förlängning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Palm & Partners

Placering

Laholm

Kontaktperson

Elin Dahlström

0709846536