Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren processkonstruktör till Siemens Energy

Erfaren processkonstruktör till Siemens Energy

Siemens Energy · Finspång · Ansök senast 7 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du målinriktad och tycker om att ta ansvar? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med design/konstruktionsarbete inom process/mekaniksystem? Sök denna tjänst som processkonstruktör till Siemens Energy redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för utveckling och sälj/projektstöd till Extended scope projekt. Extended Scope innefattar alla delar av ett projekt (bortsett gasturbin- eller värmepumpsleveransen) och kan vara:
  • Design/konstruktion/leverans av process/mekaniksystem t.ex. kylvattensystem, fjärrvärmesystem, pumpar och ventiler m.m.
  • Arbeta och koordinera underleverantörer för processutrustning
  • Skapa en konceptstandard på systemnivå för process-system i Extended scope och värmepumpsprojekt
  • Support till teknik och säljorganisationen gällande processtekniska frågor.
  • Arbetet drivs i projektform och innefattar projektledning och ett brett samarbete med andra delar inom projektet.
  • Tjänsten kan komma att innebära internationella resor för kund- och leverantörsmöten.
Din profil

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av design/konstruktionsarbete inom process/mekaniksystem. Du ska kunna läsa och tolka kundkontrakt ur ett process/mekanik perspektiv.

Som person är du målinriktad, ansvarstagande och strukturerad, vidare kan du hantera många frågeställningar samtidigt. Du har erfarenhet av att arbeta i såväl självständigt som i team. Du vill vara delaktig i en utvecklande organisation som har direkt påverkan på leveransprojekt till kund. Vi ser att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på Svenska och Engelska.

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss idag. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Agnes Fredriksson, agnes.fredriksson@skill.se

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Siemens Energy

Placering

Finspång

Dela jobbannonsen

Anmäl annons