Erfaren PLC-programmerare/automationstekniker

HELAB Automation & Elinstallationer AB · Lysekil

·

Ansök senast 20 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som PLC-programmerare/automationstekniker på Helab får du arbeta med PLC-system och automationssystem i nya anläggningar, på eftermarknad och ibland även med service- och underhållsarbeten ute hos våra kunder. Du är med från början i projekten, du deltar i montage- och tillverkningsprocesser, installationer och idrifttagningar. Allt sker i nära samarbete med kunder där du bland annat deltar i projektmöten och liknande. Dokumentation är också en av dina uppgifter. Att du vill vara med och påverka och ge egna synpunkter som bidrar till utveckling, är något som vi förutsätter.

Den här kompetensen behöver du
För det här jobbet behövs erfarenhet av programmering. Det är en fördel om du har elutbildning och arbetat med PLC-systemen från Siemens/Mitsubishi och om du har kunskaper om pneumatiksystem. B-körkort är ett måste för jobbet.

De här egenskaperna har du
Vi ser att en flexibel, självgående teamspelare passar bäst. Hos dig finns ett genuint tekniskt intresse och du är en strukturerad, analytisk och lyhörd person som kan inspirera människor i din omgivning. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna och du kan växla mellan olika uppgifter. Du klarar av att ha en viktig självgående roll parallellt med att du tillhör och samarbetar i team. Projektformen är du van vid och du vet hur man både startar och avslutar projekt. Att det blir stressigt ibland är inget problem för dig.

Anställningsform
Tjänsten som PLC-programmerare/automationstekniker är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Lysekil. Resor tjänsten ingår i jobbet.

Medflyttande
Vi är bra på att hitta arbete eller utbildning för medflyttande fru, sambo, partner. Läs mera på Medflyttarservice Lysekil - https://medflyttarservice.se/

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan med meritförteckning till hr@helab-ab.se så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kan du ringa vår vd, Bengt-Olof Gustafsson 0523-66 56 33.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HELAB Automation & Elinstallationer AB

Placering

Lysekil

Kontaktperson

Bengt-Olof Gustafsson

0523-66 56 33