Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren och initiativtagande lönekonsult sökes till modern organisation

Erfaren och initiativtagande lönekonsult sökes till modern organisation

Jobzone Business Services · Vänersborg · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Erfaren och initiativtagande lönekonsult sökes till modern organisation
Har du en ambition om att arbeta i ett utvecklande klimat tillsammans med likasinnade? Vår kund är Sveriges största konsultbyrå för småföretagare, med omkring 75 000 kunder i olika branscher. Företaget genom gick en större organisationsförändring för några år sedan och har sedan dess utvecklat en stark gemenskap och drivkraft. Modernt och flexibelt ledarskap kännetecknar företaget och goda utvecklingsmöjligheter tillhandahålls. Nu söker organisationen bredda sin kompetens med en erfaren och initiativtagande lönekonsult. Här erbjuds du en möjlighet att vara med och göra skillnad.

Om tjänsten

I rollen som lönekonsult kommer du ansvara för hela löneprocessen gentemot kunder i varierande storlek och mot olika branscher. Tjänsten erbjuder dig en möjlighet till ett helhetsansvar för dina kunder, men som en del av ett team finns alltid kollegor tillgängliga för stöttning och erfarenhetsutbyte. Dina arbetsuppgifter består bland annat av, uppdragsansvar och kundansvar för flertalet kunder, du kommer säkerställa god kvalitet i löneleveransen och bidra till ständig utveckling av interna processer. Du söker också utveckla kundrelationen genom lyhördhet och proaktiva åtgärder för att säkerställa god leverans.

Vidare kommer du vara en del av en arbetsgrupp som är drivna, engagerade och tar stolthet vid att arbeta i en rådgivande roll. Företaget genomsyras av prestigelöshet och samarbete för att skapa en god gemenskap där du aldrig känner dig ensam i dina frågor.

Organisationen tycker det är viktigt med balans i livet och uppmuntrar samt möjliggör arbete från både kontor och distans genom dess digitala processer. Här erbjuds du en möjlighet att utveckla din kompetens och påverkan avseende ditt arbete och arbetsplats.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som lönekonsult samt några år från en outsourcingverksamhet där du hanterat olika kollektivavtal. Du har en postgymnasial utbildning med inriktning mot lönehantering och är auktoriserad, eller har kompetens föra kunna bli auktoriserad inom snar framtid. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och du bör vara bekväm med att kommunicera på engelska.

Du är en driven individ som vågar ta initiativ och är lösningsorienterad. Vidare är du en flexibel person som har lätt för att lära dig nya saker och är prestigelös i ditt tillvägagångssätt. Du är transparent och kan lyfta fram bristfälligheter, såväl egna som systemmässiga, i syfte att utveckla processer. Det är meriterande om du arbetat i några av följande löneprogram; Visma lön, Hogia Lön Plus, Flex HRM och/eller Fortnox Lön samt något försystem.

För att lyckas behöver du
  • Trivas i konsultrollen och ha ett affärsmässigt tänk
  • Ha ett stort yrkesmässigt engagemang
  • Gilla att i perioder jobba i ett högt tempo.
  • Du är nyfiken på, och vill driva nya digitala lösningar mot kund
Krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som lönekonsult samt några år från outsourcingverksamhet
  • Hanterat olika kollektivavtal
  • Postgymnasial utbildning mot lönehantering och antingen är eller kan bli auktoriserad inom snar framtid
  • Du måste trivas i konsultrollen
  • Flytande svenska i tal och skrift samt är bekväm med att kommunicera på engelska.
Villkor och förmåner

Friskvårdsbidrag á 4000kr/år
Sex veckor semester varav möjlighet till fyra veckors sammanhängande
Reella incitamentsprogram med bonus
Andra trevligheter som konferenser, företagsträffar, tävlingar osv.
Kontinuerlig tillgång till utbildning och kompetensutveckling
Stor möjlighet till påverkan vad gäller arbetssätt och arbetsmiljö
Kollektivavtal
Lön enligt överenskommelse

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobzone Business Services

Placering

Vänersborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons