Erfaren .Net-utvecklare till MaintMaster i Linköping

Randstad · Linköping

·

Ansök senast 18 dec. (13 dagar kvar)

Vid ansökan:Ange referens 201310096 i din ansökan

Arbetsbeskrivning

MaintMaster ger dig en varm och inkluderande arbetsmiljö där vi gör saker som en familj. Vi är kulturellt drivna och vill bygga ett team där vi tillsammans arbetar pragmatiskt för att skapa kundnytta och en användarupplevelse i toppklass. Med kunderna i fokus uppmuntras all nyfikenhet som leder till en kontinuerlig utveckling av vår produkt. 

Vi vill nu bygga upp och stärka vår utvecklingsavdelning på huvudkontoret i Linköping. Vi söker ytterligare en utvecklare som vill arbeta på ett produktföretag och som är intresserad av tekniken samt som vill utvecklas med oss. Vill du följa med på vår resa?

Ansvarsområden

MaintMaster är den ledande leverantören av underhållssystem i Sverige och har kunder i 25 länder. Vi har en tydlig plan för de kommande åren och vet vart vi vill och hur vi ska göra det. MaintMaster verkar i en tid då Industri 4.0 blir verklighet med intressanta tekniker som IoT, Sensorer, Augmented Reality och Big Data. Smart underhåll är en av de viktigaste möjliggörarna för att nå nästa nivå inom tillverkning; utan fungerande maskiner är automatisering omöjligt.

Vi vill ge våra kunder och användare kontrollen att hantera sitt eget system, utan programmering. Våra kunder behöver inte konsulter för att konfigurera MaintMaster, de kan göra det själva. Därför blir våra utvecklares jobb ännu mer inspirerande eftersom vi ständigt funderar på hur våra användare kan anpassa det vi gör till deras verklighet.

Kvalifikationer

Vi använder mycket teknik från Microsoft, hela vår backend använder Azure som plattform. Det är viktigt att du känner dig trygg med verktygslådan som erbjuds i .net, C# och hela Azure DevOps. Du har en vilja att se och förstå applikationen som helhet, användarnas situation och deras upplevelse. Tekniken får aldrig vara viktigare än användarupplevelsen.

Vårt utvecklingsteam arbetar ständigt med att förbättra och utöka vår produkt, hitta nya tekniker i dess närhet och integrera dessa i produkten. Naturligtvis finns det även några äldre delar som behöver refaktorering för att förbättra och modernisera koden.

Som sökande har du erfarenhet av både backend och frontend (inklusive React) och räds inte att fokusera på det som är viktigast för stunden. Har du dessutom ett öga för design och brinner lite extra för UX/UI är det meriterande.

vem är du?
Vi söker dig som vill ta ansvar och leverera. Du arbetar pragmatiskt där kundnyttan alltid står i fokus. Du är även en lagspelare som vill bidra tillsammans med oss, samtidigt som du självklart får utrymme att ta eget ansvar och stor möjlighet att påverka.

vi erbjuder
MaintMaster erbjuder dig att avsätta fyra timmar för kunskapsutveckling varje vecka plus att vi tar del av konvent och seminarier. Gillar du att träna har vi även ett förmånligt friskvårdsbidrag och två betalda friskvårdstimmar i veckan. Utöver det har vi generösa pensionsavsättningar och en bra sjukförsäkring. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar MaintMaster med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@randstad.se eller 0725-29 06 05.

Om företaget

Vi samlas kring en tanke om att värde alltid skapas av människor. Om individer känner sig inspirerade och har kontroll över sitt arbete kan de skapa något stort. Dessutom ser vi att underhåll är en förutsättning för en hållbar, säker och effektiv produktion. Vi vill bidra till roligare och säkrare arbetsplatser, och en mer resurssnål och lönsam industri.

MaintMaster har redan kunder i 25 länder och vårt system finns på nästan lika många språk. Vår produkt är en molntjänst som används av stora och små tillverkningsindustrier för att säkerställa att deras maskiner fungerar som de ska, det hanterar felrapporter och förebyggande underhåll, reservdelar och alla resurser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Linköping

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201310096 i din ansökan