Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren motviktstruckförare till Tranpenad i Göteborg sökes!

Erfaren motviktstruckförare till Tranpenad i Göteborg sökes!

Tranpenad · Göteborg · Ansök senast 21 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du redo för din nästa utmaning? Har du truckkort A-B och erfarenhet av körning med motviktstruck? Då är denna tjänst något för dig.

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, med gedigen vana av truckkörning med motviktstruck. Denna tjänst ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet.

Arbetsuppgifter:
  • Lastning och lossning med motviktstruck
  • Truckkörning
OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Du är van att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på varken kvalitén eller säkerheten. Engagemang och hög arbetsmoral är självklarheter för oss, likaså att du är en trevlig kollega. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och lösningsorienterad.

Krav:
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av truckkörning med motviktstruck
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort B
VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

Övriga villkor

Arbetstider: Heltid skift dag/kväll eller nattskift, måndag-fredag.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Lön: Enligt kollektivavtal.

Om oss på tranpenad

Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tranpenad

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons