Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren Mätchef till Anläggning Härnösand

Svevia · Härnösand · Ansök senast 12 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en mätchef till vår anläggningsverksamhet inom anläggning Härnösand. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas och utveckla andra som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag
I rollen som mätchef samordnar du mätningsarbetet och mätningsteknikerna i projekten. För samordningen har du nära dialog med platschefer och entreprenadchefer och ansvarar för att det mätningstekniska arbetet utförs enligt kontraktshandlingar, företagets riktlinjer och krav. Utöver samordningsansvar ingår även mätningsarbete ute i ett eller flera anläggningsprojekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar är:
  • Utsättning, inmätning och mängdhantering i anläggningsprojekt
  • Framtagning av relationsunderlag, maskinstyrningsdata och kvalitetsverifikat
  • Delaktig i regionens anbudsarbete
Under projektens gång hanterar du förändringar och tar fram nya anläggningsmodeller. Du är även ett stöd i regleringsfrågor och tar beslut om mätmetoder. Svevia har ett nätverk för sina mätchefer där man arbetar med ständig vidareutveckling och där du väntas inneha en aktiv roll.

Mätchefen har samordningsansvar för mätningstekniker i arbetschefområdet och kommer att ha personalansvar. Mätchefen ansvarar för att avdelningen besitter spetskompetens inom mättekniska området vad det gäller personal, teknik samt digitala verktyg. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetschefsområdets ledningsgrupp. Mätchefen rapporterar till arbetschef.

Vem är du?
Vi söker dig med teknisk utbildning inriktad på mätteknik från högskola eller yrkeshögskola, alternativt flerårig branscherfarenhet i roll som mätningstekniker, mätchef eller liknande. Du har vana från olika typer av anläggningsentreprenader, besitter goda datakunskaper och har ett intresse för teknisk utveckling inom ditt arbetsfält. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan planera och kommunicera ditt och andras arbete. B-körkort och god svenska i tal och skrift är också krav i rollen.

Du drivs av att utveckla såväl affär som medarbetare och i din roll som ledare har du förmågan att motivera andra. Vi söker dig som är ansvarsfull och har stort engagemang, du är också lösningsorienterad och leveranssäker.

En del av något större
Inom anläggningsverksamheten bygger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att anlägga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker och exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering.

Varför Svevia?
Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus, vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Vill du dela väg med oss?
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 september.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetschef Robert Söderberg, 076-125 15 30 eller HR, Bodil Linder, 070-227 15 28.

I den här rekryteringen samarbetare vi med Laurenius & Partner AB, rekryteringskonsult Filip Björsell, 072-144 59 25.

Fackliga företrädare nås via vår växel 08-404 10 00.
Personlighetsformulär, färdighetstest och bakgrundskontroll förekommer i rekryteringsprocessen.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svevia

Placering

Härnösand

Dela jobbannonsen

Anmäl annons