Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren masttekniker till ett av Sveriges största telekomföretag

Erfaren masttekniker till ett av Sveriges största telekomföretag

Boost Technical Power · Växjö · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du erfaren masttekniker och vill ha en arbetsplats med Sveriges kanske schystaste anställningsvillkor, team och miljö? Vill du samtidigt ha grymma löneförmåner och en omväxlande arbetsplats? Då är detta kanske jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som masttekniker har man ett varierande arbete där man utför arbetsuppgifter så som installation och montering av antenner, fiber, kraftkablage samt konfigurering av telekomutrustning. Arbetet är till större del på höga höjder uppe i telefonmaster och olika tak/siter. Utsikt och trevliga miljöer är alltså något du ständigt befinner dig i. Du jobbar tillsammans med ett team om tre personer där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som ett lag. Resor i tjänst förekommer.

Vad söker vi?

Vi söker både dig som är i början av din karriär som masttekniker och dig som har flera års erfarenhet inom yrket, men som är sugen på att ta nästa steg till ett företag som lägger stor kraft vid att vidareutveckla dig!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kollegor som kunder. Du behöver därför vara en social person, med goda kommunikationsfärdigheter och en hög ansvarskänsla.

För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, noggrann och systematisk i ditt arbetssätt. Vi lägger också stor vikt vid att du har en vilja utvecklas inom teknikområdet.

- B-körkort.

- God datorvana.

- Goda kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift.

Vad exakt erbjuder vi då, som inte alla andra gör?

Utöver allt det självklara så som pension, försäkring och kollektivavtal erbjuder vi även:

- Stora utvecklingsmöjligheter i en omväxlande arbetsmiljö.

- Attraktivt friskvårdsbidrag.

- Traktamente.

- Boende på nya roliga platser tillsammans med ditt team.

- Förmånliga löner med diverse tillägg.

Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens Masttekniker Växjö

Om oss

Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 13 års erfarenhet från branschen har vi dom bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power jobbar med schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Technical Power

Placering

Växjö

Kontaktperson

Btp Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons