Erfaren Målare sökes!

Ludvig Svensson, AB · Mark

·

Ansök senast 17 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Med en livslång passion för textil, bygger Svensson sitt varumärke på ett arv från 1887. Vi är ett familjeägt företag som i fjärde generationen fortsätter att utveckla och tillverka textilier med enastående design och funktion. AB Ludvig Svensson grundades 1887 och erbjuder textila klimat- och miljölösningar för professionella inredare och växthusodlare över hela världen. Textilierna produceras i våra egna fabriker i Kinna och Kina under varumärket Svensson för export till över 130 länder. Koncernen omsätter 750 MSEK och har totalt 360 medarbetare.


Inom kort kommer företagets målare att gå i pension och med anledning av detta söker vi nu hans ersättare. I rollen som målare arbetar du med måleri främst av företagets lokaler men även av våra hyresgästers lägenheter. Dina uppdrag är underhåll och renoveringar av både av större och mindre karaktär. Under sommarhalvåret förekommer även viss utomhusmålning av tex fasader och fönster.

Du utför ofta dina uppdrag självständigt vilket ställer krav på eget driv då du ansvarar för att uppdragen utförs effektivt och med bra service. Du rapporterar till Fastighets och underhållschefen. Du förväntas ta ett stort eget ansvar i genomförandet av dina uppdrag.

Du har yrkesbevis/gesällbrev inom måleri.

Du har erfarenhet av alla förekommande moment inom måleri och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i lägenheter.

Du har B-körkort.

Du har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Du kommer att få stort eget ansvar och det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera med såväl hyresgäster som med kollegor. Du är väldigt serviceinriktad och finner det stimulerande att hjälpa människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Intresserad sök via www.ludvigsvensson.com/Arbeta hos oss

Sista ansökningsdag är sista september, intervjuer kommer ske löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ludvig Svensson, AB

Placering

Mark

Kontaktperson

AB Ludvig Svensson