Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren lokalvårdare sökes till Mjölby

Erfaren lokalvårdare sökes till Mjölby

Lernia · Mjölby · Ansök senast 20 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker just nu en ny medarbetare inom lokalvård till vår kund i Mjölby. Har du erfarenheter inom lokalvård eller städ? Tycker du om att se till att det blir rent och snyggt på din arbetsplats? Gillar du att skapa ordning och reda? Då ska du söka dig till oss på Lernia!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som lokalvårdare kommer att bestå av renhållning, städning och sortering i kundföretagets lokaler. Som lokalvårdare hos vår kund ingår du i ett team där ni tillsammans ansvarar för att det blir rent och snyggt på arbetsplatsen och ni bidrar till en trivsam arbetsmiljö för alla anställda medarbetare.

Personliga egenskaper

För att trivas med rollen krävs det att du är ansvarstagande och inte är rädd för att ta i när det behövs, du är självgående i ditt arbetssätt men kan arbeta lika bra i grupp. Du uppskattar ett fysiskt arbete där du får arbeta med hela kroppen. Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Omfattning: heltid, dagtid
Anställningsform: Visstid 6 månader
Tjänstgöringsort: Mjölby

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Mjölby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons