Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren ledare till digital redovisningsbyrå i soliga Malta

Erfaren ledare till digital redovisningsbyrå i soliga Malta

Workwide AB · · Ansök senast 1 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Workwide.se är Sveriges sajt för utlandsjobb. Vi hjälper dig som söker jobb i utlandet! Hos oss annonserar arbetsgivare lediga jobb runt om i världen där rollerna kräver flytande svenskkunskaper.
Som ledare på vår kunds byråverksamhet har du personalansvar och koordinerar det dagliga arbetet. Du kommer få möjligheten att forma och bygga ditt eget team. Du har hand om att planera löpande redovisning, bokslut och avstämningar med kund och ansvarar även för att målsättningar nås för övrig personal.  
  
Detta ingår i din roll:  
  • Personalansvar
  • Koordinering av det dagliga arbetet
  • Planläggning av bokslut och årsredovisning
  • Kvalificerad rådgivning i ekonomiska frågeställningar, t ex budget och kalkylering
  • Ansvara för utvecklingen av redovisningsavdelningen då vi är i en stark tillväxtfas och växer snabbt
  • Vara delaktig i arbetet gällande affärsutveckling av våra tjänster samt onboarding av nya kunder
  • Rapportering till ledning och uppföljning av KPIer
  • Vara delaktig i budgetarbete och utveckling av företaget


Din profil

Du har ekonomisk utbildning från Högskola eller Universitet på relevant nivå samt några års erfarenhet av arbete med redovisning på en redovisningsbyrå. Vi ser även att du haft tidigare erfarenhet av att arbeta med redovisning i en ledarroll.
För att lyckas i rollen behöver du ha hög social kompetens, ha goda ledaregenskaper och ha lätt för att samarbeta. Du har ett stort yrkesmässigt engagemang och du sporras av att påverka och driva din egen, kontorets och dina kunders utveckling. Du är strukturerad och uppskattar ordning och reda. 
  
 

Vår kund erbjuder

En utvecklande och ansvarsfull nyckelroll som innebär många kontaktytor. Vår kund är en organisation med korta beslutsvägar och de välkomnar dina lönsamma och hållbara idéer. Vår kund erbjuder en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter på det trevliga kontoret på härliga och soliga Malta.

Vår kund värnar om en positiv och utvecklande atmosfär på kontoret då de anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats
  
Malta

Malta har stärkt sin roll som internationell paradisö under de senaste åren och som ett fullvärdigt EU-land erbjuder Malta den bästa kombinationen av det traditionella med det samtida, och förkroppsligar det bästa av Medelhavets charm. Det är ett land med rik historia likt ett stort utomhusmuseum, passionerade människor och med mer än 300 soliga dagar om året, vilket gör det till ett paradis för alla vintertrötta.

Vår kund anställer löpande så skicka in din ansökan redan idag! 

#LI-DNI

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Workwide AB

Kontaktperson

Workwide AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons