Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mekaniker sökes till Scania Skellefteå

Norrlands Bil Tunga Fordon AB · Skellefteå

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en erfaren mekaniker till vår serviceanläggning i Skellefteå. Arbetsplatsen präglas av arbetsglädje och det märks att vi är stolta över att vara återförsäljare för Scania! Vi erbjuder skiftgång och är öppna för ett upplägg som passar både individen och verksamhetens behov. Tillsammans lägger vi upp en plan som passar båda parter!

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning och flerårig erfarenhet som vill bli en del av vårt gäng och utvecklas vidare med oss.

Som lastbilsmekaniker arbetar du med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer. Teamet med 14 mekaniker kännetecknas av ett gäng med god stämning och som alltid hjälper varandra och har roligt ihop. Du får en introduktion genom intern utbildning och stöd av dina kollegor i teamet, detta för att ge bästa förutsättningar för dig att komma in i arbetet.

Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik, detta då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.
Start: enligt överenskommelse.
För frågor kontakta Servicechef Mats Lundgren 070-3391878
Sänd in CV och personligt brev till via "Ansök Nu"

Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrlands Bil Tunga Fordon AB

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Mats Lundgren

0703391878