Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren lagerarbetare med truckvana

Lernia · Karlshamn · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av lagerarbete samt truckkörning? Drivs du av att arbeta i ett högt tempo och leverera högklassig service? Då är det här ett jobb för dig! Vi på Lernia söker nu erfarna lagerarbetare till Karlshamnsområdet.

Vilka är vi?

Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team? Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med lagerplock efter plocklista samt truckkörning, eller packning av material och arbete affärssystem. Det är ett fysiskt jobb då du går och står hela arbetsdagen. Du kommer att arbeta efter deadlines vilket ibland kan innebära högt tempo.

Arbetet är förlagt dagtid, övertid förekommer.

Formell kompetens
  • Truckkort. Ladda upp digital kopia på truckkortet i din ansökan.
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Erfarenhet av lagerarbete och truckkörning
  • God svenska i tal och skrift
Din bakgrund

Vi tror att du som söker har god erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. Har du erfarenhet av arbete i affärssystem så är det meriterande. Du har förståelse för logistikkedjan och är van vid fysiskt arbete. Viktigt för oss är att du har en god samarbetsförmåga, är ordningsam och har en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå företagets mål.

Personliga egenskaper

Vi söker engagerade och motiverade lagerarbetare som trivs med att arbeta fysiskt och alltid har viljan att leverera god service. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående samt van att hugga i där det behövs. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitetstänkande och hälsomedvetenhet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Karlshamnsområdet

Tillträdesdag

Februari/Mars

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Karlshamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons