Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren lackerare sökes

Prowork Bemanning · Stockholm · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en erfaren lackerare till vår kund placerade i de södra delarna av Stockholm. Kunden är verksamma inom service och fastighetssmide.

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av lackering sedan tidigare. För att lyckas i rollen trivs de både med att jobba självständigt och i ett team och besitter en medvetenhet om vad som sker runt omkring dig på företaget. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och drivs av hög kvalitet, du sätter kunden i fokus och är en bra kollega.

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.

Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se


Låter detta intressant? Ansök redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork Bemanning

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons