Erfaren Husfru

Rikstvätt Bengtsfors · Bengtsfors

·

Ansök senast 20 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Rikstvätt Bengtsfors:

Vi är ett familjeägt textiltvätteri med huvudkontor i Bengtsfors som har mer än 25 års erfarenhet av professionell textiltvätt och hundratals nöjda kunder. Vår ambition är att göra våra kunders verksamhet inom hotell, konferens eller industri enklare, lönsammare och effektivare. Vår affärsidé är att hyra ut textilier i bästa kvalitet, till ett bra koncept som passar våra kunders unika behov. I vårt sortiment ingår allt från komfortabla, snygga och fräscha bäddtextilier, bordslinne till arbetskläder och entrémattor. Idag är vi ca 100 anställda och levererar till kunder i Västra Götalands län, Värmland, Bohuslän och Närke. Företaget ingår i Rikstvätt.

Om tjänsten:

Vi söker en engagerad husfru med öga för detaljer såväl som för helheten. Du planerar och samordnar det dagliga städarbetet i våra administrativa lokaler samt följer upp och utvecklar instruktioner och rutiner. Du ansvarar för förråd och städartiklar samt annat material och upprätthåller kontinuerligt en hög städkvalitet. Vi erbjuder dig att vara del av en spännande utvecklingsfas. Vi har kollektivavtal och erbjuder generös friskvård.

Om dig:

Som person ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, omtänksam och kvalitetsmedveten. Du har en härlig och positiv inställning, en problemlösande attityd med ett driv att göra det lilla extra. Erfarenhet från tidigare arbete inom liknande områden är ett krav och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens.

Förkunskapskrav:

Erfarenhet från liknande arbete

Behärska svenska obehindrat i tal och skrift

B-körkort

God fysisk hälsa

God kommunikativ förmåga

information om tjänsten:

Tjänsten är på deltid; 17 timmar per vecka med möjlighet till utökad tjänst. Tillträde 1 december 2020 eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt till

lena.pettersson@rikstvatt.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rikstvätt Bengtsfors

Placering

Bengtsfors

Kontaktperson

Kåpi Tvätt AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Husfru i din ansökan