Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren HR-specialist

FÖRENINGEN ERIKSHJÄLPEN SECOND HANDBUTIKER · Jönköping · Ansök senast 12 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del i att se människor och organisationer växa och utvecklas?

Till vår HR-avdelning söker vi erfaren HR-specialist


Arbetsuppgifter

Vi arbetar hela tiden för en god arbetsmiljö, meningsfull sysselsättning och hållbar utveckling. Du kommer att arbeta inom en positiv och engagerad HR-avdelning som består av HR-chef, HR-specialister, arbetsmarknadskoordinatorer och arbetsmiljökoordinator.

Vårt uppdrag är att Erikshjälpen ska vara en attraktiv arbetsgivare och ge ett professionellt chefsstöd till våra chefer runt om i landet. I dina arbetsuppgifter ingår:

- Verksamhetsnära stöd till butikschefer inom Erikshjälpen Second Hand i förekommande HR-frågor såsom rekrytering, rehabilitering, avtalsfrågor och personalärenden för området Region Mellan, butiker mellan Stockholm och Edsbyn.

- Delta i Region Mellans butikschefsträffar som HR-stöd.

- Vara processledare för våra samlade utbildningar, ledarskaps- och kompetensutveckling inom ramen för Erikshjälpens Akademi.

- Hälsofrämjande, förebyggande friskvårdsarbete för medarbetare och chefer.

- Viss administration ingår i uppdraget.


Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad personalvetare. Du har minst 5 års erfarenhet från brett HR-arbete såsom rekrytering, rehabilitering, kompetens och ledarutveckling samt personalärenden. Vi ser gärna att du har ett ideellt engagemang från exempelvis hållbar utveckling, barnrätt, mänskliga rättigheter eller Second Hand. Resor, främst inom landet, ingår delvis i uppdraget. Vi ser positivt på mångfald och värdesätter olika bakgrunder och erfarenheter.

Vi söker dig som har en positiv människosyn och vill bidra brett inom vår HR-avdelning. Du är både bra på att bygga förtroenden, arbeta i team och att driva frågor självständigt. Som person är du strukturerad och har en god organisatorisk förmåga. Du gillar administration och uppföljning samt är prestigelös. Vi ser även att du delar vår värdegrund. Stämmer detta in på dig? Sök jobbet hos oss!

Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara en del i en verksamhet som genererar medel till sociala och humanitära insatser via Erikshjälpens samt samarbetspartners biståndskanaler. Förutom ekonomiska förutsättningar, skapar Erikshjälpen Second Hand också miljömässiga förutsättningar för att förändra världen. Genom att främja och utveckla återanvändning av begagnade varor, får du vara med och bidra till en miljömässigt hållbar utveckling och ett mer effektivt utnyttjande av jordens resurser. Du blir också del i en bred social gemenskap, då Erikshjälpen Second Hands butiker ger meningsfull sysselsättning för anställda, volontärer, praktikanter och medarbetare som placeras från arbetsförmedling eller andra aktörer.

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan senast 12 februari till ansokan@erikshjalpen.se Märk ansökan med ”HR-specialist”. Vi räknar med att ha intervjuer under vecka 9.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och regleras med 6 månaders provanställning.

Tjänsten är placerad I Huskvarna alternativt i hemmet om du bor i anslutning till regionen du kommer ansvar för, med minst en dag i veckan i Huskvarna.


Du kan läsa mer om Erikshjälpen och Erikshjälpen Second Hand här: www.erikshjalpen.se.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Mia Clewemar Lindquist, mia.clewemar.lindquist@erikshjalpen.se

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att i dag vara Sverige-ledande med ett 60-tal butiker i Sverige, två i Norge samt en e-handelsbutik. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FÖRENINGEN ERIKSHJÄLPEN SECOND HANDBUTIKER

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Fören Erikshjälpen Second Handbutiker

Dela jobbannonsen

Anmäl annons