Erfaren hantverkare sökes!

Allgranth AB · Huddinge

·

Ansök senast 31 jan. (12 dagar kvar)

Ansök via mejl

Är du en mångsidig erfaren hantverkare som kan fixa och laga det mesta? Då är du den vi söker! Vi växer och söker fler hantverkare till vårt team med utgångsläge söder om Stockholm.

Vi söker dig, erfarne hantverkare, som är serviceinriktad och noggrann med en positiv framtoning då du kommer att vara vårt ansikte utåt. Du har god kunskap om diverse verktyg och maskiner. Du har inga problem med att jobba självständigt eller samarbeta i grupp. Vi ser att du är en person som tycker om att få saker gjorda och brinner för att laga och reparera saker.

För att trivas med jobbet tror vi att du är mångsidig och kan lite av varje då arbetsuppgifterna är varierande. Du är prestigelös när det kommer till olika uppgifter men att du alltid, precis som vi, strävar efter att leverera en hög kvalitet på det arbete vi utför.

Vi erbjuder dig ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik. Arbetet är fritt och du arbetar med stor frihet under eget ansvar. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i ett växande företag med trygga villkor. Du kommer utgå från fräscha lokaler söder om stan. Arbetet är rörligt och socialt då tjänsterna utförs hemma hos våra kunder. Våra kunder kan vara bostadsrättsföreningar, fastighetsägare eller privatkunder. Arbetsuppgifterna varierar med allt från att sätta in nya golvlister till renoveringsarbeten.

Kontakt med våra kunder förekommer så kunskaper i det svenska språket är ett krav.

B-körkort är ett krav.

Specialistkompetens inom branschen är meriterande men inget krav.

Vi tar oss an ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde kan ske omgående, lön enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan!


Har du frågor om tjänsten kan du kontakta

Martin Karlsson på

Affärsområdeschef

070-7978807


Om oss

Allgranth Fastighets AB är ett personligt och etablerat företag inom fastighetsskötsel. Nyligen förvärvades Svensk Utemiljö och Svensk Arboristtjänst som är specialister inom respektive yrkesområde. Svensk Utemiljö inom trädgårdsskötsel, snöröjning och trädgårdsplanering och Svensk Arboristtjänst inom trädvård och trädfällning. Tillsammans kan vi erbjuda ett helhetskoncept till våra kunder där vi kan leverera alla tjänster för kunders inom och utomhusmiljö. Gemensamt för alla bolagen är att service och kvalitet tillsammans med en passion för vårt yrke vill leverera det där lilla extra till våra kunder.


Arbetsplats

Sjövikskajen 14

STOCKHOLM

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Allgranth AB

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Svensk Arboristtjänst AB

Ansök via mejl