Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren Fordonstekniker

Landrins Bil · Eskilstuna · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bilbranschen genomgår den största transformationen på över 100 år. Vill du vara en del av denna satsning av utvecklingen tillsammans med vårt serviceteam och påverka att Landrins Bil i Eskilstuna har branschens nöjdaste kunder. Vi erbjuder ett spännande arbete i en familjeägd organisation med framdrift.

Om Tjänsten

Som fordonstekniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med service- och reparationer av personbilar för våra bilmärken Mercedes-Benz, Nissan, Citroen, och Ora . Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår mission "nöjd kund". Placering är på vår bilanläggning i Eskilstuna.

Din bakgrund

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. B-körkort är ett krav. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation i tillväxt. Vi erbjuder löpande utbildningar i rollen tillsammans med våra generalagenter, för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension. Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön samt prestationsbaserad lön.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2023-05-31. Frågor angående tjänsten besvaras via e-post av verkstadschef , daniel.p.pettersson@landrinsbil.seVarmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Landrins Bil

Placering

Eskilstuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons