Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren fordonstekniker sökes!

Kvdbil AB · Svedala · Ansök senast 10 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparent affärsmodell. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer.

Är du redo för nästa utmaning? Har du bred erfarenhet som fordonstekniker? Då kan det vara just dig vi söker!

Som Fordonstekniker...

...kommer du att tillhöra avdelningen produktion som ansvarar för att leverera vårt högkvalitativa tekniska test av bilar och du kommer att vara en viktig del i våra framgångar. Genom vårt testförfarande och hantering av försäljningsobjekt skapar vi trygghet åt både säljande och köpande kunder. Vi jobbar helt märkesoberoende och hanterar en stor variation av modeller, årsmodeller och fabrikat. Vi arbetar med att genomföra våra tester på en produktionslina vilket innebär att du arbetar i grupp men med tydligt definierade arbetsmoment per arbetsstation. Våra huvudsakliga arbetsverktyg är iPads när vi genomför KVD-test på bilarna. Då vår anläggning är relativt liten är det viktigt att även kunna hjälpa till där det behövs.

Vi söker dig som...

...gillar att arbeta i högt tempo samtidigt som du tycker det är en självklarhet att alltid göra ditt bästa och leverera god kvalitet. Givetvis har du båda fötterna på jorden och besitter en otrolig förmåga att se möjligheter istället för hinder. Att man kommer längst genom god kommunikation och samarbete sitter sedan länge i din ryggrad. Du är lugnet själv när det stormar och ses av många som en stöttepelare som står stadigt i både ur och skur. Att du är en tvättäkta lagspelare är en självklarhet och ditt motto laget föret jaget visar att du är en spelare att lita på. Att du dessutom är en glad och trevlig person som gillar att jobba gör att du passar in mycket bra hos oss.

Grundläggande krav
  • Du har en dokumenterad och godkänd fordonsutbildning
  • Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta som fordonsmekaniker
  • Du har hög teknisk kompetens och är en van problemlösare
  • Du har god datorkunskap och är van att arbeta i IT miljöer
  • Meriterande om du har erfarenhet att med diagnosverktyg göra felsökning av fordons elektroniska system (på olika bilmodeller och fabrikat
  • Har du dessutom erfarenhet av Lean-production är även detta meriterande
  • Du pratar flytande svenska och engelska
Vi välkomnar sökande i alla åldrar; det viktiga är att din kunskap och erfarenhet som fordonstekniker är senior!

Varför Kvdbil?

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö! Det som förenar oss är våra gemensamma värderingar; vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Vi ser vikten i att lyssna på varandra, hjälpa varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som framför den.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Svetsaregatan 2, Svedala

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal

För frågor kring tjänsten kontakta Sarah Ingemansson på +46101673236 eller sarah.ingemansson@kvdbil.se

Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Välkommen med din ansökan på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kvdbil AB

Placering

Svedala

Kontaktperson

Sarah Ingemansson

010 167 32 36

Dela jobbannonsen

Anmäl annons