Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren fastighetstekniker sökes till Eskilstuna

Erfaren fastighetstekniker sökes till Eskilstuna

Pema People AB · Eskilstuna · Ansök senast 8 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM ROLLEN

Som fastighetstekniker hanterar du den dagliga tillsynen och skötseln av vår kunds fastighet inom lager och logistik. Du är proaktiv och arbetar för att förhindra driftstörningar och upptäcker brister i ett tidigt skede. Att du har förmågan att samarbeta med kollegor, leverantörer och kund ser vi som en självklar egenskap hos dig. Tillsammans med din arbetsledare och kollegor planerar du dina arbetsuppgifter som sträcker sig brett över yrkesrollen. Som anställd hos PEMA People är du företagets ansikte utåt.

Arbetsbeskrivning
  • Du kommer arbeta med löpande tillsyn, skötsel och underhåll av byggnaden och installationer hos vår kund. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl hyresgäster, partners och underleverantörer, vilket gör att vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
DINA KVALIFIKATIONER
  • Vi ser gärna att du har en tidigare erfarenhet av en liknande roll som fastighetstekniker. Vidare ser vi att du har goda allmäntekniska kunskaper.
  • B-körkort är ett krav.
MERITERANDE
  • Finns en relevant yrkesutbildning/kompetens inom exempelvis hantverkaryrken, styr och reglering, vvs, el, eller liknande är detta meriterande.
  • Heta arbeten
  • Erfarenhet som fastighetstekniker inom industrin
DIN PROFIL

Vi tror att du minst har gymnasiekompetens och cirka 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van att "skruva", har den tekniska förståelsen. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Om oss

På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Pema People AB

Placering

Eskilstuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons