Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren elektriker

AB GotlandsHem · Gotland

·

Ansök senast 21 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

GotlandsHems fastighetsreparatörer är inte bara händiga, de är också duktiga på att möta människor. De har förtroendet att knacka på hos våra hyresgäster och möta dem i deras hem. Vi är där livet pågår. Det är ett stort ansvar.

LITE OM DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att tillhöra bostadsservice som ansvarar för både inre och yttre skötsel och underhåll av GotlandsHems fastigheter och våra bostadsområden.

Du ingår i en grupp bestående av fyra elektriker som ansvarar för att planera, samordna och genomföra serviceuppdrag hos våra hyresgäster. Det krävs att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. Du är också kontaktperson till beställare och leverantörer och medverkar vid myndighetskontroller. Du kan även bli handledare för lärlingar och praktikanter.

På GotlandsHem samarbetar vi mycket med kollegor inom företagets övriga verksamhetsområden, ofta i projektform och du kommer vara en del av dessa projekt, stora som små, där du får frihet att planera och utföra till exempel olika belysningsarbeten såväl utomhus som inomhus.

Att vara handledare åt elektrikerlärling ingår också i uppdraget och även beredskap kan bli aktuellt.

Tjänsten är placerad i Visby men arbetet sker över hela Gotland.

LITE OM DIG

Du är en person som delar våra värderingar och förstår ansvaret som kommer med uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personlig lämplighet innebär för oss att vara duktig på bemötande och ha god fingertoppskänsla i kontakt med andra människor. Du är en trygg och självständig person som inte tummar på kvalitet och alltid är professionell i mötet med dem du träffar i ditt arbete.

Du ska vara utbildad elektriker med minst B-auktorisation och ha minst fem års erfarenhet av yrket, gärna som serviceelektriker. GotlandsHem har egenkontrollansvar och därför är det meriterande om du har AL-auktorisation. Annan specialkompetens inom fastighetsteknikområdet är också meriterande. Arbetet kräver god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift samt god datorvana. Du behöver också ha B-körkort.

I nuläget är det bara killar som jobbar i det här gänget. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och tycker att mångfald är en styrka. Därför välkomnar vi sökande med olika språkkunskaper, bakgrund och kön.


GOTLANDSHEM – GOTLÄNNINGARNAS HYRESVÄRD

Vi är ett, av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957 och är stolta över vårt uppdrag. Arbetet med att bli en ännu bättre hyresvärd och utveckla såväl företag som personal är ständigt pågående.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB GotlandsHem

Placering

Gotland

Kontaktperson

AB Gotlandshem

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Erfaren Elektriker i din ansökan