Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren digital marknadsförare sökes till IDG!

Erfaren digital marknadsförare sökes till IDG!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 11 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du 3-5 års erfarenhet av digital marknadsföring och är redo för din nästa utmaning? Är du självgående, driven och vill arbeta med att utveckla ett av världens ledande företag inom techmedia? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

IDG är världens ledande databasdrivna techmedia, event och marknadsföringsföretag. De är den nya modellen för ett modernt medieföretag, med en datadriven strategi och marknadsföringsmöjligheter som accelererar inköp och fördjupar engagemang. IDG påverkar de mest kraftfulla it-köparna i världen, från ledande it-beslutfattare till techentusiaster och alla däremellan. Med en omfattande produktportfölj som spänner över digitala plattformar, video, event och print i 97 länder påverkar IDGs varumärken inköp hos hela spektrumet av it-köpare.

För IDGs räkning söker vi nu en Digital Marknadsförare som ska komma in och stötta upp i deras eventteam. Du kommer att arbeta mot IDGs utbildningsdel med fokus på att marknadsföra deras skillpass, vilket är olika typer av digitala utbildningspaket. Tjänstens huvudfokus kommer vara att genom digitala kanaler samt på ett datadrivet sätt få skillpassen att ta sig till nya höjder. Vidare kommer du även att arbeta med marknadsföring av deras befintliga kursutbud, men också en del med account based marketing. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Arbeta aktivt med marknadsföringsprocessen via LinkedIn ads, Facebook ads manager, Google ads och liknande.
  • Analysera trafik och prestation i Google Analytics.
  • Arbeta med konverteringsoptimering.
  • Arbeta med paketeringen av digitala kurser och abonnemang.
  • Kundkontakt och kundbearbetning.
¨- Account based marketing av kurspaket och abonnemang.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av IDG. Tjänsten är på heltid med möjlighet till flexibilitet och tillämpar sex månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Du kommer få en nyckelroll och bli en del av ett spännande och växande företag, där tjänsten förväntas starta upp så snart vi funnit rätt kandidat. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll där du arbetat i 3-5 år med digital marknadsföring. Har du arbetat med digital marknadsföring av SaaS produkter tidigare är detta mycket meriterande. Vidare ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område. Du har erfarenhet av att arbeta i program som Google analytics, Facebook ads manager, LinkedIn ads, Google ads och något typ av optimeringsverktyg. Vi ser också att du har erfarenhet av SEO. Du är flytande i svenska och engelska och har goda kunskaper i Excel och resterande Officepaketet.

Denna tjänst lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående i ditt arbete och initiativtagande i din natur. Du är en målfokuserad och målorienterad person som drivs framåt av att uppnå resultat. Du är även prestigelös och ödmjuk och jobbar lika bra i team som du gör självständigt. Slutligen är du affärsmässig som person där du har en god förståelse för olika typer av verksamheter och företag, där ditt arbete genomsyras av en entreprenöriell anda.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons