Erfaren Chaufför till Translast Transport i Visby!

LB Karriär AB · Gotland

·

Ansök senast 5 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Translast Transport AB är ett företag som ingår i koncernen TEG AB, Transport Entreprenad Gotland AB, med totalt ca 170 årsanställda. I koncernen ingår även Bingers Mekan AB, Gotlands Åkericentral, Gotlands Bilfrakt och TEG Fastigheter. Translast Transports verksamhet omfattar transporter (huvudsakligen olja), lyft med mobilkranar och tunggodshantering.

Vi söker nu en erfaren Chaufför!

Du kommer sköta den dagliga driften av att leverera drivmedel till öns bensin- och dieselstationer, förse övriga kunder och beställare med drivmedel, utföra uppdrag med liftdumpers samt lyftuppdrag med kranbil och mobilkran.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av chaufförsyrket, att du har CE behörighet, Yrkeskompetensbevis och ADR. Meriterande är om du har ADR-Tank och tidigare erfarenhet av kranbil och mobilkran men vi är samtidigt beredda på att utbilda dig på dessa områden!

Som person är du van att ta ansvar, är serviceinriktad, engagerad i ditt jobb, van att hantera stressade situationer och att lösa problem då de uppstår. Du är praktiskt lagd och kan utföra enklare service och lättare reparationer då problem uppstår. Du är van vid datorer då man själv ansvarar för en del administrativa uppgifter i sitt arbete.

Jobbet är heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan på www.lbkarriar.se senast den 5 oktober 2020.

Har du frågor om jobbet så kontakta Jan Lager eller Sören Lorentzon på LB Karriär, tfn. 0498-201780.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LB Karriär AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Lb Karriär AB