Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren byggprojektledare

Heimstaden Falköping · Falköping · Ansök senast 10 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en person som älskar att driva projekt framåt? Att få vara spindeln i nätet i ett team av härliga kollegor och att dessutom få göra det i fastighetsbranschen?
Då har vi rätt roll för dig!

Om rollen
Som Byggprojektledare ansvarar du för utförandet av att renovera lägenheter samt större ROT-projekt i våra fastigheter, alltifrån upphandlingar, projektbudget, resultat och givetvis genomförandet ända till mållinjen. Du kommer också att fungera som ett stöd åt förvaltningsorganisationen avseende investerings- och underhållsfrågor.
Tjänsten utgår från vårt förvaltningskontor i Falköping och du kommer främst att arbeta med projekt i Region Mitt men arbete kan förekomma på andra orter i Sverige där vi finns representerade.
Arbetet utförs i nära samarbete med de olika förvaltningskontoren. 

Dina arbetsuppgifter
◾ Ansvara för genomförandet av ROT-projekt från projektering till slut- och garantibesiktning
◾ Upprätta budget och enklare kalkyler för underhåll/investeringar
◾ Upprätta förfrågningsunderlag för totalentreprenader
◾ Utvärdera anbud, upphandling och avtalsskrivning för entreprenader och konsulttjänster
◾ Medverka i att upprätta mallar och ramavtal
◾ Myndighetskontakter
◾ Leda projekterings-, start- och byggmöten
◾ Följa upp/byggleda entreprenader samt planering och utförande av besiktningar
◾ Informera och kontakta hyresgäster i samband med projekt
◾ Ekonomisk uppföljning samt ÄTA-reglering

Dina kvalifikationer
För att passa i rollen som byggprojektledare hos oss tror vi att du är utbildad byggingenjör och att du gärna har en eftergymnasial utbildning inom bygg eller fastighet alternativt minst två års erfarenhet från liknande arbete inom branschen. 
Har du även ledarskaps- och/eller projektledarutbildning, certifikat från kontrollansvarig enligt PBL är det meriterande, precis som erfarenhet av kundkontakter och relationsskapande arbete är.

Andra kunskaper vi värdesätter är kunskap inom entreprenadjuridik, AMA, AB/ABT, BBR, arbetsmiljösamordning samt bygglagstiftningen. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort. 

Vilka ingår i teamet?
Du kommer att ingå i ett team om 18 personer; en engagerad och driven chef för projektavdelningen som är placerad på vårt huvudkontor i Malmö, sju ambitiösa projektadministratörer och tio resultatorienterade projektledare runt om i Sverige.

Om Heimstaden
Våra värderingar är oerhört viktiga för oss; Care, Share och Dare. Här har alla våra medarbetare ansvar för att dessa genomsyras o vardagen, i både små och stora. Vi har en alkohol- och drogfri arbetsmiljö och accepterar inte någon mobbing eller kränkande särbehandling på grund av kön, etnicitet, ras, tro eller annat.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi välkomnar därför din ansökan redan idag. 
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Monika Psag-Milicic, 0720-030129.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Heimstaden Falköping

Placering

Falköping

Kontaktperson

OnePartnerGroup Skaraborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons