Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren boendestödjare

MEDIHEAD AB · Stockholm · Ansök senast 24 juni

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Medihead är ett medelstort vårdföretag, vi har funnits på marknaden sedan 2009. Vi utför boendestöd på uppdrag av Stockholm stad. Mål med vår verksamhet är att genom våra insatser skapa trygghet och välbefinnande i våra kunders vardag. Boendestöd är hjälp i form av stöd i den dagliga livsföringen, riktat till särskilda målgrupper i eget boende. Till särskilda målgrupper hör bland annat personer med funktionsnedsättning eller missbruksproblem. Boendestödet anpassas till den enskildes behov av och möjligheter att utveckla ett normalt vardagsliv. Syftet med biståndet är att hjälpa den som har en psykisk funktionsnedsättning att klara av att bo i en egen lägenhet eller i ett eget hus. Stöd i vardagen både i hemmet och utåt i samhället kan ingå.

Vi söker nu en erfaren boendestödjare som vill vara en av oss och hjälpa personer med funktionsnedsättning i deras dagliga liv.

Som person är du kreativ och lösningsfokuserad. Du har god förmåga att skapa förtroendefulla, stabila och långvariga relationer med dina brukare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen samt god samhällskännedom. Du måste ha ekonomisk insikt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MEDIHEAD AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Medihead AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons