Erfaren barnskötare med musik och dramaintresse sökes!

Miro Production AB · Stockholm

·

Ansök senast 18 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Miro Kids förskola ligger på Sankt Eriksgatan 50 på Kungsholmen och drivs i privat regi. Förskolan startade 2015 och har idag fyra avdelningar bestående av 60 barn från 1-5 år. Här arbetar förskollärare, barnskötare samt pedagoger med inriktning på vår profil. Förskolan lägger stor vikt på att profilen som är sång, dans, musik, rörelse och drama synliggörs i det dagliga arbetet med barnen. Viktigt är också utevistelse.


Är du vår nya kollega? Välkommen till förskolan utöver det vanliga.

Miro Kids är en förskola centralt belägen på Sankt Eriksgatan i Stockholm. Förskolan tillhör ett litet familjeföretag med en gemytlig stämning som genomsyrar hela verksamheten. Lokalerna är stora och fint inredda med många spännande utrymmen för lärande lek, dramascen, pedagogiskt kök och ateljé. Förskolan är omgiven av inspirerande parker och naturområden som är en stor del av verksamhetens vardag.

Då vår förskola har en kreativ profil; sång, dans, musik, rörelse och drama behöver du ha lust och nyfikenhet att använda vår inriktning som verktyg för att omsätta läroplanen och dina pedagogiska idéer i förskolans utbildning.

Vi söker dig som är;

-Erfaren och utbildad barnskötare som är trygg i sin roll och trivs med att arbeta i förskolans värld med små som stora barn.

-Du är öppen, positiv, ödmjuk och brinner för yrket.

-Vi ser också att du har ett prestigelöst förhållningssätt, har lätt att bygga relationer och har en vilja att utvecklas tillsammans med förskolan långsiktigt.


Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in ditt cv.


Välkommen till oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Miro Production AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Miro Production AB

Ansök via mejl