Jobbsafari är en del avschibsted logo

Erfaren Automationsingenjör

AFRY AB · Helsingborg · Ansök senast 24 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut. Med det sagt finns det också möjlighet att arbeta hemifrån när man så vill eller behöver om det fungerar med verksamheten. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Under hösten 2022 kommer vi flytta till nya lokaler i Oceanhamnen, Helsingborg.

Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag på 3000 kr, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!


Jobbeskrivning

Känner du dig redo för nya utmaningar till hösten?

Nu söker vi en Erfaren Automationsingenjör till vårt kontor i Helsingborg. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med programmering och driftsättning.

Som anställd på AFRY kan vi erbjuda dig ett arbete med intressanta och kvalificerade uppdrag som innefattar hela processen från offert till leverans. Du kommer både att få utföra mycket eget arbete och även leda delprojekt, hantera kunder samt leverantörer. Vi har kunder främst inom industribranschen.

Att vara anställd hos oss skapar förutsättningar för dig att utvecklas och byta inriktning flera gånger utan att byta arbetsgivare. Som Automationsingenjör hos oss kommer du bland annat arbeta med

  • PLC-programmering och HMI/SCADA-programmering
  • Leda delprojekt
  • Driftsättningar
  • Felsökningar


Kravspecifikation

För att lyckas i rollen hos oss är det centralt att du har ett stort teknikintresse. Vidare är det av vikt att du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

Vi söker dig som (krav)

  • har en teknisk utbildning som är relevant för tjänsten
  • har flerårig erfarenhet av PLC och HMI/SCADA programmering
  • har tidigare erfarenhet av att arbeta med driftsättningar
  • har tidigare erfarenhet av att arbeta med felsökningar
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med något av följande styrsystem

  • Siemens
  • Mitsubishi
  • ABB
  • Codesys
  • Rockwell
  • SCADA, tex Intouch, Citect, iFix


Ytterligare information

Vi är flexibla vad gäller anställningsstart men tänker oss först efter semestertider. Denna annons kommer att vara publicerad över sommaren och din ansökan kommer hanteras först vecka 33. Under sommaren kan det vara svårt att nå oss för frågor gällande tjänsten. Skicka gärna ett sms om det är något speciellt du undrar, så försöker vi återkomma så snart vi kan. Har du specifika frågor som rör arbetsuppgifter och uppdrag, kontakta Peter. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Emma.

Peter Björklund

Recruiting Manager

Peter.Bjorklund@afry.com

+46 70 332 33 33

Emma Karlsson

Recruitment Partner

emma.m.karlsson@afry.com

+46 72 200 83 53

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons