Jobbsafari är en del avschibsted logo

Entreprenadingenjör

AB Gilbert Gustafssons · Eksjö · Ansök senast 8 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som entreprenadingenjör stödjer du platschef och arbetsledare med det administrativa arbetet inför, under och efter projektet på ett affärsmässigt och strukturerat sätt.
Entreprenadingenjören hjälper också till med KMA-arbete, anbudsarbete, inköp, produktionsförberedelser, samt i att avsluta projekt.

Kvalifikationer: För att lyckas är det viktigt att du har lätt för att samarbeta samt skapa och upprätthålla goda relationer, såväl internt som externt.
Som person är du strukturerad, noggrann och analytiskt lagd och har ett intresse för affärer. Du gillar utmaningar och kreativ problemlösning och har förmågan att utföra ett bra jobb inom uttalade tidsramar.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av inköp inom entreprenad- eller byggrelaterad verksamhet och arbete med Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöfrågor.
Entreprenadjuridik är också en önskvärd kunskap för att skriva kontrakt, avtal mm. Då arbetet kan innebära projektering är det en fördel om du har CAD-vana.
Vidare tycker du om att ta ansvar, kan driva ditt eget arbete framåt och har en god kommunikativ förmåga.
Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från en liknande roll.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Ansök genom formuläret på denna sida.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Gilbert Gustafssons

Placering

Eksjö

Kontaktperson

Kent Gustafsson

0381-662099

Dela jobbannonsen

Anmäl annons