Jobbsafari är en del avschibsted logo

Entreprenadingenjör med fasaderfarenhet till Balco/Stora Fasad

Entreprenadingenjör med fasaderfarenhet till Balco/Stora Fasad

Maxkompetens · Västerås · Ansök senast 29 sep.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Entreprenadingenjör med erfarenhet av fasad till expansiva Balco/Stora Fasad
Har du erfarenhet inom fasadrenovering och kalkylering? Vill du vara med och starta upp ett nytt affärsområde hos Balco/Stora Fasad? Då är det här tjänsten för dig.

Balco utökar nu sina tjänster och kommer som totalentreprenör att erbjuda renovering av fasad i kombination med deras balkongprojekt. Nu söker de därför en entreprenadingenjör med erfarenhet inom fasad som får möjlighet att vara med redan från uppstartsfas av deras nya affärsområde.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som entreprenadingenjör innefattar ditt arbete hela kedjan - från att ta emot förfrågan till att ha en färdig offert till kund. Detta gör du med fokus på att få rätt planering, kalkylering och pris. Du arbetar nära projektcheferna med upphandling av underentreprenörer samt ser till att kalkylerna stämmer överens med resultatet. Då du är experten inom detta område kommer du även att få kompetensutveckla dina kollegor, anpassa entreprenadverksamheten till marknadsbehovet och bidra till att upprätthålla nätverket av underentreprenörer.

I tjänsten kommer du ha stora kommunikationsytor och stötta projektledare och platschefer internt. Du kommer dessutom åka ut och vara en del av projekten på plats hos kund för att kunna analysera och göra bedömningar inför kalkylerna.

Du kommer in i ett bolag med ett högt tempo där du får vara med på en expansiv resa. Det här är jobbet för dig som vill vara med och bygga upp något nytt, ta ett stort ansvar samt värdesätter möjligheten att kunna ta nya steg i karriären.

Din profil
Du som söker är resultatinriktad och affärsmässig då du drivs av att leverera rätt kvalité till rätt pris. Då du har mycket kontakt både internt och externt är du kommunikativ, utåtriktad och ödmjuk. Du är van vid att arbeta noggrant och strukturerat samt besitter en god analytisk förmåga. För att trivas i tjänsten har du dessutom ett intresse för både bygg och sälj.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • Erfarenhet från byggprojekt där du haft god inblick i anbudsförfarande och kalkylering, kanske som arbetsledare eller i liknande roll.
  • God kunskap inom fasadrenoveringar och entreprenadjuridik (ABT06)
  • Goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel
  • B-körkort
Har du utbildning med inriktning mot bygg, tidigare arbetat som kalkylator eller praktiskt utfört fasadrenovering ses det som meriterande.

Övrig information

Placeringsort: Västerås eller Växjö

Arbetstid: Vardagar, kontorstider med flex

Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning

Lön: Individuell lönesättning

Start: Enligt överenskommelse

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Balco AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Madelene Svaleklev på

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Balco AB
Balco Group är ett tillväxtbolag som erbjuder innovativa, patenterade och energibesparande balkong- och fasadlösningar av hög kvalitet. Våra kundanpassade produkter bidrar till en ökad livskvalitet, trygghet och värdeökning till boenden i flerbostadshus. Balco kontrollerar, genom en effektiv försäljningsprocess, hela värdekedjan - från produktion till leverans. Balco grundades i Växjö 1987 och har över 500 anställda, är marknadsledare i Norden och är verksamma på ett flertal marknader i norra Europa. Omsättningen under 2020 uppgick till 1 220 MSEK. Balco Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2017.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maxkompetens

Placering

Västerås

Kontaktperson

Maxkompetens

infoo@maxkompetens.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons