Jobbsafari är en del avschibsted logo

Enhetschef till Optimera i Arboga

Optimera Svenska AB · Arboga · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 57 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter cirka 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter cirka 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

Vill du med ett engagerat ledarskap, strategiskt arbetssätt och starkt driv, bidra till Optimeras fortsatta framgång i Arboga? Nu erbjuds möjligheten till en mycket intressant och utvecklande ledarroll, där din erfarenhet från byggbranschen, kombinerat med goda ledaregenskaper värdesätts.

Vi erbjuder dig
  • En ansvarsfull, utmanande, varierande och attraktiv tjänst som enhetschef, till en välmående och växande enhet-
  • Struktur och förutsättningar för att bygga vidare på Optimeras tillväxt och framgång i Arboga.
  • En trygg arbetsplats, med starka ägare och sunda värderingar - ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder.
  • Möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, välplanerade enheter, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet.
  • Trevliga, engagerade och kompetenta kollegor.
Om tjänsten

Som enhetschef för ett trevligt och kunnigt team om ett drygt 10-tal medarbetare, ansvarar du för enhetens resultat, arbetsmiljö och säkerhet, samt för att planera, leda, inspirera, engagera, stötta, coacha och följa upp dina medarbetare. Utöver att leda personal, kommer du själv att ha en viktig roll genom att skapa struktur och goda förutsättningar för dina kollegor.

Som resultatansvarig Enhetschef ansvarar du för att Optimeras lokala bygghandel i Arboga fortsätter att utvecklas. Tillsammans med ditt säljteambidrar du till enhetens försäljning och framgång, där konsumenter och mindre lokala proffsbyggare är dina samarbetspartners. Tjänsten innebär eget sälj- och kundansvar, samt att stötta och coacha byggsäljare till att proaktivt bearbeta befintliga och nya kunder. Som Enhetschef och ledare ansvarar du för att skapa struktur, rutiner och förutsättningar för att effektivisera och prioritera säljteamets aktiviteter och säljinsatser.

Arbetsuppgifter och ansvar:
  • Fortsätta arbetet med att skapa bygghandelns bästa kundupplevelse.
  • Stötta varje avdelning och individ utifrån förutsättningar och behov.
  • Strukturerat och målfokuserat sätta upp strategier med personal samt följa upp och mäta prestation.
  • Stötta och coacha bygg-, butiks-, och lagersäljare i arbetet med att säkerställa rutiner och processer.
  • Strukturerat uppföljningsarbete och ansvar för genomförande av personal- och kundaktiviteter.
  • Eget sälj- och kundansvar, innefattande uppsökande projekt- och kundbearbetning, samt offertarbete och kunduppföljning.
  • Driva interna personal-, drift och säljmöten.
Om dig
Vi söker dig med goda ledaregenskaper och med försäljningsvana gentemot yrkeskund då vikten av förståelse för dina kunders behov och köpprocess är stor. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande.
I rollen som enhetschef stöttar du hela teamet i att leva efter Optimeras värderingar: PERSONLIGT - TRYGGT - ENKELT, samt att ett gott arbetsklimat och kundengagemang efterlevs Vi ser därför att du är driven, kommunikativ, nyfiken, social och en god relationsbyggare.

Har du goda ledaregenskaper samt vana av att skapa lönsamhet i en växande organisation? Då ser vi gärna att du söker tjänsten som Enhetschef hos Optimera i Arboga. Varmt välkommen med ansökan!

Ansökan
I rekryteringen samarbetar Optimera med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att texta Kajsa, på +46 735-21 65 31 eller kontakta via mail. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar via mail då det strider mot GDPR-direktiv. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen. Urval sker löpande och intervjuer sker under vecka 44-46.

Sökord: Enhetschef, Butikschef, Varuhuschef, Bygghandel, Proffshandel, Försäljningschef, Arboga, Mälardalen, personalansvar, Säljledare, Försäljning, Byggbranschen, "Key Account Manager", KAM, Bygg, "Sales Manager", Chefstjänst, Ledare, Byggvaror, B2B

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Optimera Svenska AB

Placering

Arboga

Dela jobbannonsen

Anmäl annons