Jobbsafari är en del avschibsted logo

Enhetschef till Krokoms hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen · Krokom · Ansök senast 29 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Välkommen till Krokoms hälsocentral! Hälsocentralen är en trivsam fullbemannad och väl fungerande arbetsplats som präglas av god gemenskap och ett nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi har hög kompetens inom forskning samt handledning och är en populär utbildningscentral. Krokoms hälsocentral är välbemannad med sina 50 medarbetare och representeras av Distriktsläkare, Distriktssjuksköterskor, Barnmorskor, Fysioterapeut, Psykolog, Psykoterapeuter, Undersköterskor och Medicinska sekreterare. Tillsammans med kommunen driver vi en familjecentral där barnmorskemottagning, barnhälsovård, socialtjänsten samt öppen förskola ingår. Vi har ett upptagningsområde som sträcker sig från glesbygd till stad och har ett primärvårdsansvar för ca 10 000 invånare. Hälsocentralen i Krokom är belägen två mil från centrala Östersund.

Arbetsuppgifter
Du ska planera, leda och följa upp verksamheten med ansvar för budget, personal och arbetsmiljö. Uppdelning sker mellan olika yrkesgrupper/personalkategorier. I arbetsuppgifterna ingår även att samverkan med Krokoms kommun samt andra aktörer inom och utom Region Jämtland Härjedalen.

Kvalifikationer
Du som söker skall ha dokumenterad chefserfarenhet samt god förmåga att coacha och leda kompetenta medarbetare, vana av personaladministrativt arbete såsom schemaläggning, löneadministration samt budgetuppföljning. Dina kunskaper inom ekonomi och verksamhetsuppföljning är goda. Du har lätt för att kommunicera och har helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Vi ser helst att du har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, vårdadministration eller likvärdigt samt arbetsmiljöutbildning. Du är också förtrogen med politiskt styrda verksamheter och dess villkor.

Övrigt
Urval sker löpande. Fackliga kontakpersoner: Berit Olsson, Vision berit.1.olsson@regionjh.se Sanna Lantz, Akademikeralliansen sanna.lantz@regionjh.se Sofia Köpsén, Fysioterapeuterna sofia.kopsen@regionjh.se Som arbetsgivare kan vi erbjuda medlemskap i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter. Anställningsform: Tillsvidareanställning i din grundprofession med 4 års förordnande som enhetschef. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer på: Region Jämtland Härjedalens hemsida regionjh.se/jobb Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Jämtland Härjedalen

Placering

Krokom

Kontaktperson

Thomas Karlsson

0640-166 12

Dela jobbannonsen

Anmäl annons