Enhetschef till Granåsgården

Bengtsfors Kommun · Bengtsfors

·

Ansök senast 1 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det här är vi

Granåsgårdens särskilda boende ligger i Bengtsfors, på gångavstånd från centrum. Här bor äldre och personer med olika behov av vård och omsorg. Vi som arbetar här är vård- och omsorgspersonal med stor erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och hälso- och sjukvård. Boendet är bemannat dygnet runt.

Ditt jobb är viktigt

Som enhetschef jobbar du tillsammans med dina medarbetare för att utveckla en modern verksamhet med metoder och arbetssätt som är anpassade till medborgarnas (brukarnas) behov, omvärldens förutsättningar och samhällets resurser. Som chef har du verksamhets-, personal- och budgetansvar. I uppdraget ingår även uppföljning och utvärdering samt kvalitetsarbete. Du arbetar utifrån måldokument och verksamhetsplan som är utgångspunkten för din styrning av verksamheten. Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp, och i den arbetar vi med strategiskt utvecklingsarbete. Du är en viktig kugge i den kommunala organisationen och arbetar för fattade beslut. Du samarbetar med både interna och externa aktörer för att leda verksamheten framåt.

Det här är du

Du har goda ledaregenskaper, är modig, beslutsam och nytänkande. Att skapa kontakter är naturligt för dig. Du har en förmåga att entusiasmera medarbetarna och, tillsammans med dem, driva utvecklingsarbetet på enheten. Det är viktigt att driva kompetensfrågor och organisera verksamheten på ett effektivt sätt. Du behöver också kunna göra kvalificerade utredningar/beslutsunderlag. Om du tidigare arbetat som ledare eller chef i en politisk styrd organisation är det självklart en merit. Erfarenhet av verksamhets-, ekonomi-, och personalansvar är också en fördel för att lyckas som enhetschef.

Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Relevant högskoleutbildning inom området. Erfarenhet inom området samt av arbete i arbetsledande ställning med budgetansvar.

Anställningsvillkor

Heltid.

Tillsvidare.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan

Om ansökan

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Vi tillämpar löpande urval.

Obs! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Kommunen omfattas av offentlighetsprincipen.

Ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bengtsfors Kommun

Placering

Bengtsfors

Kontaktperson

Bengtsfors kommun

Vid ansökan:Ange referens Ref nr 01/21 i din ansökan