Jobbsafari är en del avschibsted logo

Enhetschef till barn och ungdom

Cura Nord bemanning & rekrytering AB · Piteå · Ansök senast 20 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en enhetschef inom barn och ungdom till vår kund Jokkmokks kommun. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Cura Nord och att du anställs direkt hos Jokkmokk kommun. All kontakt avseende tjänsten sker via Cura Nord.

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens

Vill du påverka och göra skillnad för medborgare och samhälle inom sociala frågor? Kan du SoL och LVU in och ut? Hos Jokkmokks kommun finns nu möjligheten att vara med och driva utvecklingen inom individ- och familjeomsorgen framåt. Vi söker dig som engagerat, rättssäkert och fokuserat vill vara med och arbeta för att göra skillnad på riktigt.


Jokkmokk kommun söker en ny chefskollega till deras avdelning på Individ och familjeomsorgen. Ledningsgruppen består av positiva, samverkande och verksamhetsutvecklande chefer med fokus på kommuninvånare och personal. Som chef i Jokkmokks kommun erbjuds du stora påverkansmöjligheter, kollegialt stöd och möjlighet till medverkan i olika nätverk. Du kommer att vara enhetschef för en mindre grupp av socialsekreterare som i huvudsak handlägger barn unga och familjeärenden inom socialtjänstens ansvarsområde.


Arbetsuppgifter

Individ- och familjeomsorgen erbjuder dig ett spännande och utmanande uppdrag: att leda, utveckla och utvärdera arbetet. Detta inom den egna verksamheten, men även att gemensamt med övriga chefer inom individ- och familjeomsorgen driva utvecklingen framåt. Som enhetschef kommer du vara del av Individ och familjeomsorgens ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen.

Du arbetar med att skapa samverkans- och arbetsformer som främjar arbetsglädje och som utvecklar medarbetarnas individuella kompetens. Din viktigaste uppgift är att leda och fördela arbetet samt ge nära ärendehandledning och stöd till socialsekreterarna, både i grupp och individuellt. Du kommer att ha ett personal- och arbetsmiljöansvar men även ett verksamhets- och budgetansvar för ditt område. Viktigt är att arbetet bedrivs rättssäkert. För att lyckas med uppdraget bedömer vi att du måste ha modet och viljan att arbeta inom socialt arbete, ha koll på att dina medarbetare har en bra arbetssituation och framförallt tycker att det sociala arbetet är roligt. Är du den personen vi söker ska du absolut söka arbete hos oss.

Kravprofil

Vi söker dig som är utbildad socionom och har god erfarenhet av handläggning och myndighetsutövning inom familjeärenden som rör barn och unga. Vi vill även att du har god datorvana och är noggrann. Du måste vara väl förtrogen med den lagstiftning som vi möter i vårt yrkesutövande.

Som person behöver du vara stabil och trygg samt har förmåga att arbeta självständigt. Då det krävs behöver du vara tydlig och beslutsam och dina beslut har ett ekonomiskt medvetande. Arbetet kräver flera kontakter med samverkanspartner och därför krävs även att du har god samarbetsförmåga och en hög stresströskel. Du ska vara bra på att prioritera samt självständigt kunna ta lägga upp och ansvara för dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har ett engagemang för det sociala arbetet och tycker det är roligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. B-körkort är ett krav


Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!

Med vänlig hälsning, Lina & Joakim

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cura Nord bemanning & rekrytering AB

Placering

Piteå

Kontaktperson

Cura Nord bemanning & rekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons