Enhetschef, måltidsservice

Lerums kommun · Lerum

·

Ansök senast 11 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och göra varje dag bättre och höja måltidsupplevelsen för våra gäster i Lerums kommun samt arbeta för att öka frisknärvaron för våra medarbetare. Då är du välkommen att söka detta spännande jobb som enhetschef för ett utav fem geografiskt indelade områden.
Lerums kommuns gemensamma måltidsorganisation Måltidsservice, ingår i sektor Samhällsbyggnads verksamhetsservice. Måltidsservice serverar dagligen ca 9 000 luncher till förskolor, skolor och äldreboende i kommunen.

Arbetsuppgifter
Du kommer i din roll som enhetschef ansvara för en utav våra fem måltidsområden. Tillsammans med övriga kollegor i ledningsgruppen förväntas du driva och utveckla måltidsverksamheten mot uppsatta mål. Detta innebär att du har övergripande ansvar för personal, budget och ekonomisk uppföljning inom ditt måltidsområde. Du ansvarar för att våra resurser används på ett effektivt sätt. Du ansvarar även för att gällande lagar och riktlinjer följs på enheterna

Kvalifikationer
Du har ett brinnande engagemang för måltider och vill vara med och driva utvecklingen framåt inom den offentliga måltiden. För att lyckas i uppdraget krävs det att du är kund- och gästorienterad och har lätt för att knyta kontakter. Du trivs i att arbeta både i grupp och enskilt och är handlingskraftig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
Ditt ledarskap är tydligt och du har förmåga att skapa goda relationer och engagerade medarbetare. Du är lösningsfokuserad och har ett positivt angreppssätt, vilket du kan förmedla till kollegor och medarbetare, som person är du trygg, stabil och har en god självkännedom.
Du gillar att självständigt driva ditt arbete och har lätt för att ta initiativ till nya aktiviteter och uppnå resultat. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor men då verksamheten är händelsestyrd trivs du med att ha många uppgifter igång samtidigt, och har förmågan att hålla en struktur för att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Välkommen med din ansökan!
Utbildning som kostekonom eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är ett krav. Meriterande är erfarenhet av arbetet med kommunens kostdataprogram Mashie

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-01-11

Ansökan
Ansök senast: 2020-11-11
Referensnummer: A983499

Arbetstid: Dagtid

Kontakt
Kontaktperson
Maria Lindberg
Verksamhetschef
0302-521796
maria.lindberg@lerum.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lerums kommun

Placering

Lerum

Kontaktperson

Maria Lindberg

0302-521796