Jobbsafari är en del avschibsted logo

Enhetschef IFO- till Nykvarns kommun

Nykvarns kommun · Nykvarn · Ansök senast 3 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kom närmare - kom till Nykvarns kommun! Med naturen som granne och storstadens puls runt hörnet väntar ungefär 11 500 invånare på att just du och din insats ska göra skillnad i deras vardag. Vi är en relativt ung kommun - driv, ansvar och utvecklingsvilja präglar oss. Idag är vi cirka 800 engagerade medarbetare, och vi behöver bli fler. Är du en av dem?

Vi på vård- och omsorgskontoret är stolta över att göra skillnad i det lilla och stora. Korta beslutsvägar, nära till brukare och engagerade medarbetare gör det möjligt för var och en att bli specialist inom just sitt område. Vi utvecklas och förbättras ständigt och tar ansvar genom att ge rätt insats till rätt person i rätt tid. 

Under IFO återfinns kommunens öppenvård, boendestöd, anhörigvård, ungdomsbehandling, integration och arbetsmarknadsdel. 

Enhetschef IFO- till Nykvarns kommun

Arbetsuppgifter

Som enhetschef inom IFO ansvarar du för utförardelen av kommunens individ- och familjeomsorg. Vår verksamhet karaktäriseras av korta beslutsvägar och den mindre kommunens överblickbarhet där du som chef verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang.

I din roll arbetar du i enlighet med gällande lagstiftning, riktlinjer och övriga styrdokument som utgångspunkt för att utveckla verksamheten. Du har personalansvar, budgetansvar, arbetsmiljöansvar och jobbar aktivt med utvecklings- och kvalitetsarbete. Som chef arbetar du för att skapa goda förutsättningar för att dina medarbetare ska kunna utvecklas genom att ta tillvara deras kompetens, engagemang och kreativitet och därigenom skapa en god arbetsmiljö.

Du rapporterar till utförarchefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp där även enhetscheferna för utförardelen av äldreomsorg och LSS-verksamhet ingår.

Övrig information

Nykvarns kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser det som meriterande om du talar finska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen som svarar mot ansvarsområdet eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har god erfarenhet med arbetet inom IFO och du har det är meriterande om du har ledarerfarenhet inom området. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation och att ha personal- och budgetansvar.

Du är en förebild och skapar förutsättningar för öppenhet, samarbete, god arbetsmiljö, lärande, utveckling och ständig förbättring. Som ledare har du en dokumenterad erfarenhet att omsätta mål och uppdrag till konkret handling. Du ser helheten och dess delar. Du tycker om att skapa delaktighet, är tydlig och gillar ordning och reda. Du har styrkor gällande att samarbeta och skapar goda relationer i syfte att nå uppsatta mål. Som person är du modig, lyhörd, nyfiken och prestigelös.

Ansökan

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer kan komma att ske löpande.

Läs mer här

Vår hemsida

www.nykvarn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nykvarns kommun

Placering

Nykvarn

Kontaktperson

Nykvarns kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons