Jobbsafari är en del avschibsted logo

Enhetschef el till expansiva D2-Gruppen

Bravura · Stockholm · Ansök senast 29 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du flerårig erfarenhet som elektriker eller av teknisk drift? Är du en trygg ledargestalt som trivs i en social och utåtriktad roll? Då är det dig vi söker till rollen som enhetschef el hos D2-Gruppen

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos D2-Gruppen.

Om företagetD2-gruppen arbetar med hållbara helhetslösningar inom fastighetsbranschen. Arbetet drivs idag genom två dotterbolag - D2 Elektriska och D2 Facility Management. D2 Elektriska verkar som leverantör inom elinstallation gentemot företagskunder, i synnerhet inom fastighetsbranschen. Med anpassande service- och ramavtal vill D2 Elektriska särskilja sig och erbjuda sina kunder de bästa förutsättningarna för en kostnadseffektiv och optimal installation.

D2 Elektriska söker nu en enhetschef som i dagsläget omfattar 12 medarbetare/ elektriker.

ArbetsuppgifterSom enhetschef ansvarar du för att leda, driva och utveckla enhetens dagliga samt långsiktiga arbete. Enheten består av ca 12 medarbetare som arbetar mot flera privata fastighetsägare, men även offentlig sektor. Medarbetarna är självständiga i sitt arbete och har stort engagemang i det de gör.
Med ditt ledarskap skapar du en god arbetsmiljö och ansvarar för effektiviteten och det ekonomiska resultatet inom din enhet. Du ingår i bolagets ledningsgrupp, har ett nära samarbete med övriga chefer där ni tillsammans arbetar för att effektivisera och utveckla verksamheten.
Till dina ansvarsområden hör också att säkerställa nya kundavtal och uppdrag utifrån D2-Gruppens strategi. Du förväntas både bredda, fördjupa och skapa nya kundrelationer.

Detta är ett utvecklande arbete, med både personal- och resultatansvar, vilket kräver stort eget ansvar men ger dig stora möjligheter att växa inom organisationen. D2-Gruppen har starka tillväxtmål där målet är att enheten ska växa till 20 medarbetare närmaste åren.

Formella krav
  • 5+ års erfarenhet av arbete inom el, teknisk drift, kyla eller VVS
  • Erfarenhet av liknande roll, alternativt arbete med projektledning eller motsvarande
  • Erfarenhet av affärs- och kundinriktad roll (mycket meriterande)
  • Flytande kunskaper i svenska, både muntligen och skriftligen
För att trivas i den här rollen söker vi dig som är trygg i rollen som ledare. Du trivs med den sociala och utåtriktade aspekten som innefattar såväl interna som externa kontaktytor. Du är rak och tydlig i din kommunikation, både muntligt och skriftligt.
D2-gruppen är ett familjärt företag med högt i tak och öppenhet. Du är en person som vill utvecklas och är öppen för feedback. Den här rollen förutsätter att du trivs med ett högt arbetstempo och är flexibel och anpassningsbar när situationen kräver detta.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bromma, Stockholm (är du bosatt i angränsande län och avser att veckopendla går eventuellt övernattningsmöjligheter att ordna)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: el, elektriker, gruppchef, enhetschef, servicechef, teknisk chef, fastigheter, fastighetsdrift, teknisk drift, fastighetsbranschen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons