Engelska år 5 och 7

Framtidskompassen Vellinge · Vellinge

·

Ansök senast 13 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Framtidskompassen är en fristående skola i Vellinge kommun som vill arbeta för att ge alla elever goda kunskaper och färdigheter så att de är väl rustade inför framtiden. Alla elever har framtidsdrömmar. Vi vill utveckla deras kvaliteter och talanger så att de kan bygga sig den framtid de önskar. Alla elever vill lyckas och vi ska ge dem rätt förutsättningar! Vårt mål är att kunna ge dem verktyg för det i en kreativ, glädjefylld och stimulerande miljö.


Vi söker nu en duktig pedagog som kan undervisa i engelska i årskurs 5 och 7 (tisdag, onsdag och torsdag) och samtidigt rusta barnen med de viktigaste kunskaperna och de bästa verktygen. Du har tillräckligt mycket kunskaper och erfarenheter med dig, för att förstå vad som är viktigt framåt. Dessutom gillar du utmaningar! Du har lätt att ta instruktioner och ser vikten av att anpassa dig efter verksamhetens behov. Du har även lätt för att vara flexibel och kunna ta egna initiativ.


Devisen vi är varandras arbetsmiljö får dig att glädjas med och peppa dina kollegor och be om hjälpen du behöver.


På Framtidskompassen älskar vi lärande som tar avstamp i elevens önskningar och det är du som hjälper eleverna att navigera så att de av egen kraft når sin bästa måluppfyllelse och utvecklar kompetenser som är viktiga för framtiden. Det innebär nästan alltid ett ämnesövergripande arbetssätt som främjar djupförståelse och helhetssyn på kunskap. Elevernas drömmar är en viktig drivkraft. Ditt förhållningssätt ska främja deras drömmar och stärka deras tro på sig själva. Vi ska inte vara den begränsande kraften.


Vi arbetar i arbetslag och Framtidskompassen uppnår goda kunskapsresultat.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Framtidskompassen Vellinge

Placering

Vellinge

Kontaktperson

Framtidskompassen AB

Ansök via mejl