Jobbsafari är en del avschibsted logo

Engagerade CE chaufförer sökes till Byggelement!

Engagerade CE chaufförer sökes till Byggelement!

StudentConsulting · Uddevalla · Ansök senast 18 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Byggelement är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem i betong och prefabricerade betongelement och är nu i behov av engagerade CE-chaufförer. Vill du arbeta som chaufför på ett spännande bolag inom byggindustrin- sök idag!

Information om uppdraget:

Byggelement tillverkar skräddarsydda betongelement. De levererar både semi- och helprefab till olika typer av byggnader, t.ex. flerbostadshus, kontor, hotell- och industribyggnader, affärslokaler samt vård och skola. Byggelement startades av Peabkoncernen 2003 och erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter. Byggelement fångar den unika kundens behov genom effektiva, hållbara och kompletta lösningar. Tillsammans med sin stomleverantör Smidmek utgör de en komplett stomentreprenör. De har verksamhet på åtta orter i Sverige varav fem tillverkningsenheter och sysselsätter runt 350 personer.

För Byggelements räkning söker vi därför dig som har CE-kort och ett giltigt YKB som vill se en framtid inom bolaget. Arbetet innebär att främst transportera väggelement till kunder runt mittersta och södra Sverige för att lossa på olika byggarbetsplatser. Du trivs med ett självständigt, ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhällsnyttan. Du kommer att arbeta och utgå från Ucklum (Stenungssunds kommun). Det finns möjlighet att arbeta både fyra och fem dagars arbetsvecka med arbetstider under dagtid mån-fre.

Uppdraget är ett konsultuppdrag, du kommer att bli anställd av SC transport Sverige vilka är en del av StudentConsulting Group och är till en början uthyrd till Byggelement. Tanken är att du efter väl utfört arbete under sex månader arbetar som konsult fortsätter din resa direkt hos Byggelement. Uppdraget startar omgående och pågår till att börja med under sex månader - med ambitionen att fortsätta resan utan stopp.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har CE kort och giltigt YKB. Om du är en engagerad och erfaren chaufför med ett intresse är det starkt meriterande. Som person är du lyhörd, ansvarsfull, nyfiken och serviceinriktad. Du utför dina arbetsuppgifter professionellt och noggrant. För att trivas i arbetet ser vi att du gillar att arbeta i team och vill bidra till att företaget växer sig starkare. Du representerar Byggelement och arbetar för att bidra till framtidens stomsystem.

Låter tjänsten intressant? Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Sökord: Bygg, Chaufför, Lastbilschaufför, CE, Lastbil

Sökord: Bygg, Chaufför, Lastbilschaufför, CE, Lastbil

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Uddevalla

Dela jobbannonsen

Anmäl annons